SowaBezOka Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 Co to jest za urządzenie? http://imageshack.us/photo/my-images/41/takietam020.jpg/ Nie mam w tej chwili jego numerów, kiedys sprawdzalem to sie dowiedzialem co to dokldnie jest ale juz nie pamietam Napis jaki teraz odczytalem to: Saughror - rura ssąca Do urzadzenia jest wiazka kabli i jeden gumowy wezyk.
Musashi Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 a moze by tak jakas fotografia i nr katalogowy....?
SowaBezOka Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Opublikowano 29 Lutego 2012 Numeru nie spisze teraz bo auto zostawilem w domu, a teraz w pracy jestem do poznego wieczora. Fotka poprawiona ---------- Post added at 11:42 ---------- Previous post was at 10:47 ---------- link do fotki tego urzadzenia jest w pierwszym poscie, prosze sprawdzic.
SowaBezOka Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Opublikowano 29 Lutego 2012 nikt nie ma pojecia co to za urzadzenie? Wiem, ze cos zwiazane z paliwem... co dokladnie?
Musashi Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 zaczekaj cierpliwie. nie kazdy ma czas, siedziec caly dzien przed kompem.
SowaBezOka Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Opublikowano 29 Lutego 2012 numer B 0 281 001 na koncu sa trzy kwadraciki Doszedlem w koncu co to jest. BOX ! Dlatego audik tak ladnie sie zbiera.
Rekomendowane odpowiedzi