Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] MOJE SREBERKO 1.8 TURBO QUATTRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM WSZYSTKICH KLUBOWICZÓW CHCIAŁEM POKAZAĆ I WAM MOJĄ SREBRNĄ NIUNIE . AUTO KUPIŁEM WE WRZEŚNIU 2007 . SILNIK 1.8 TURBO QUATTRO 150 KONIKÓW. PRZEBIEG JAK KUPOWAŁEM PRAWIE 87 TYŚ :gwizdanie: NIEWIADOMO CZY COFANY NIKT TEGO NIEWIE I PEWNIE SIĘ NIEDOWIE :wallbash:. SAMOCHODZIK PRZYJECHAŁ Z WŁOCH NA ALUSIKACH 16 I TAK NARAZIE PEWNIE ZOSTANIE . WYPOSAŻENIE : 2 X PODUSZKI , 4 X ELEKTRYCZNE SZYBY , SKŁADANE LUSTERKA CHYBA PODGRZEWANE :mysli: KLIMATRONIK , ABS , CENTRALNY NA PILOTA + ALARM + DOMYKANIE SZYB Z PILOCIKA. JAK NARAZIE WYMIENIŁEM PODSTAWOWE PODZESPOŁY CZYLI : ROZRZĄD KOMPLETNY , OLEJE , FILTRY . MODYFIKACJE DOTYCHCZAS TO : WYMIANA TYLNICH ŚWIATEŁEK NA CLER , KIERUNKI BIAŁE. PLANOWANE TO : WYMIANA KIEROWNICY PO LIFCIE ORAZ WYMIANA PRZEDNICH ŚWIATEŁEK NA ZESPOLONE PO II LIFCIE SOCZEWKOWE. ZAWIESZENIE PEWNIE NIEBĘDE OBNIŻAŁ BO MAM KIEPSKĄ DROGĘ DO BABCI A MUSZĘ DONIEJ CZASAMI DOJECHAĆ :tongue4: . OCENIAJCIE ŁAGODNIE :> . POZDRAWIAM. A TU PARE FOTEK SORY ZA [JAKOŚĆ BO ROBIONE TELEFONEM

d6a94d718297d5e7.jpg

Opublikowano

Gratulacje, ładny sedanik i to kuty na cztery łapy :th: a na dodatek 1,8T bardzo dobra baza do modów. :gwizdanie: Szkoda, że nie planujesz ją dać trochę w dół, bo stoi bardzo wysoko. Na początek coś bym zrobił z tym zarysowaniem. Co przytarło się gdzieś? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

zarysowanie już było jak kupiłem ale jak się cieplej zrobi zakładam czujniki cofania i wtedy pomaluje , co do obniżenia to może jak się droga do babci poprawi to się obniży sporo :naughty: .

Opublikowano

Ladne autko, switny silnik, good naped, ladne alu. nie potrzebujesz gleby to nie rob ale ja Cie namawiam :) dobrze ze lampki wymieniles bo tamte to koszmar... nie wygladaja wogole a z tymi ladnie. plus za kierunki. dobrze wyposazony w srodku :) gratuluje :a4fan:

Opublikowano

W fotosiku masz opcję zdjęcia pełne na forum, :) łatwiej i przyjemniej ogladać.

A A4 przyjemna :)