Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Gdzie się wpiąć żeby podłączyc lampki w nogach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Próbowałem coś znalezć ale coś nie mogę.

Chce zainstalować u ciebie w aucie lampki w nogach z przodu.

Gdzie można się wpiąć w instalacją żeby one świeciły w tym samym momencie co lampka w podsofitce podczas otwierania drzwi itp. ?

Opublikowano

W tym temacie masz wszystko. http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?50214-ALL-B5-Monta%BF-pod%B6wietlenia-n%F3g-po-otwarciu-drzwi

O ile się nie mylę to masę podłącz do brązowo-białego, wtedy będzie działać Ci po otwarciu drzwi.

Opublikowano
  • Autor

I gitarka.. Wielke dzieki :)

Opublikowano

Podpięcie prawidłowe powinno byc pod MK. Inaczej - można każdą z lampek podłączyć pod kabelki od lampek drzwi przeciągając kabelki gumowe peszelki pomiędzy karoserią a drzwiami.

Opublikowano

ja podpiąłem bezposrednio do lampek w podsufitce.

Opublikowano

No ale chyba wtedy jak otwierasz jedne drzwi to świecą Ci sie wszystkie lampki w nogach. Sęk w tym żeby zapalała się tylko ta lampka od drzwi które aktualnia są otwierane - tak jest w ori rozwiązaniu.

Opublikowano

ori rozwiazaniu tez przygasaja powoli?jak zamkniesz drzwi?

Opublikowano

Chyba tak.

Opublikowano

a ma ktoś moze opis wtyczek za podnóżkiem kierowcy dla modelu b7 bo wygląda to calkiem inaczej niż w b5 i nie wiem gdzie sie podpiąć

Opublikowano

Nie. Działają na zasadzie włącz => otwarte_drzwi; wyłącz => zamknięte_drzwi. Dodatkowo, zapalają się każda oddzielnie, w zależności, które drzwi otworzysz.

Polecam rozwiązanie ori - nie jest trudne do zrobienia, a jak ktoś się uprze na niskie koszty, to i można bez oryginalnych wtyczek i pinów zrobić. Potrzebne są cztery lampki, 5 kolorów kabla (różnej długości) oraz trochę chęci i czasu. Z tylnymi lampkami (montowanymi pod siedzeniami przednimi) trzeba trochę pokombinować, jeżeli nie chce się używać uchwytów ori (praktycznie nie do dostania poza ASO), ale nie jest to rocket-science. Na koniec programowanie Modułu Komfortu i gotowe :decayed:

Powodzenia!

Opublikowano

Nie. Działają na zasadzie włącz => otwarte_drzwi; wyłącz => zamknięte_drzwi. Dodatkowo, zapalają się każda oddzielnie, w zależności, które drzwi otworzysz.

Polecam rozwiązanie ori - nie jest trudne do zrobienia, a jak ktoś się uprze na niskie koszty, to i można bez oryginalnych wtyczek i pinów zrobić. Potrzebne są cztery lampki, 5 kolorów kabla (różnej długości) oraz trochę chęci i czasu. Z tylnymi lampkami (montowanymi pod siedzeniami przednimi) trzeba trochę pokombinować, jeżeli nie chce się używać uchwytów ori (praktycznie nie do dostania poza ASO), ale nie jest to rocket-science. Na koniec programowanie Modułu Komfortu i gotowe :decayed:

Powodzenia!

Dokładnie, i tak u mnie też działają.

Opublikowano

ja mam pod lampki i tez jestem zadowolony.:naughty: