alvaro Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 mam jechać po A6 z 2001 roku poliftową, i ma ona kolor L J 7 R ma ktoś u nas na forum taki lakier (oznaczenie lakieru jest na wklejce pod oznaczeniem kodu silnika, a wklejka jest w bagażniku jak i w książce serwisowej) ?? chcę wiedzieć mniej więcej jak on się prezentuje na aucie
HiRide Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 ja sie tu podepne bo poytanie podobne-czy w lepce ktora znajduje sie na poczatku ksiazki serwisowej znajde kod lakieru?Nie chce mi sie rozbierac i wyciagac rzeczy z bagaznika a i tak nie widzialem tam tej tabliczki W wlepce mam takie litery LY7Q/LY7Q czy to jest ten kod ?
proton2 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Tak to jest dokładnie ten kod. Wygląda na to, że mamy takie same kolorki, bo ja też mam LY7Q. W ASO jak dobierałem kolorek to gość z obsługi powiedział, że to atłasowy szary metalic.
HiRide Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Tak to jest dokładnie ten kod. Wygląda na to, że mamy takie same kolorki, bo ja też mam LY7Q. W ASO jak dobierałem kolorek to gość z obsługi powiedział, że to atłasowy szary metalic. dzieki wielkie mam do pomalowania sama dokladke z przodu i tylko ja dam lakiernikowi a potem sam sobie ja zaloze tylko ze wczesniej wlasnie ten kod musze mu podac
Rekomendowane odpowiedzi