Kesu Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Witam chcę obniżyć auto i stąd moje pytanie czy sprężyny z sedana podejdą do avanta czy nie bardzo, gdyż mam takie do kupienia po taniości. Pzdr i liczę na pomoc
variocustoms Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 z mojej wiedzy ynika, że nie, do sedana to do sedana a do avanta to avanta, inna klasa wagowa jest w avancie szczególnie na tyle, może pasować ale tył może być wyżej niż powinien
pioteros Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 to zalezy, fizycznie kazde beda pasowac nie wazne czy avant czy sedan, ale czesto bylo tak ze na przyklad sprezyny od V6 sedan i od lekkiej benzyny np 1.6 ale kombi z tyłu były takie same, zalezy jakie auto i od jakiego auta sprezyny, czyli oznaczenia obciazenia tylnej osi tylko sa w tym przypadku wazne
Kesu Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Opublikowano 6 Marca 2012 Piszecie że tył nie będzie pasował, a nic o przodzie czyli te nie różnią się?
domjenick Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Piszecie że tył nie będzie pasował, a nic o przodzie czyli te nie różnią się?przód też się rózni, bo jeśli jest cięższy silnik-to i auto nie siądzie, jak powinno
Kesu Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Opublikowano 21 Marca 2012 Koledzy dostałem sprężyny H&R 29753, które z tablic wynika że obniżają 60 mm na przodzie, tyle że są one od 2.5 TDI. Czy podejdą w ogóle do 1.8 benzyna? Jest możliwość że obniżą przód np. nie o 60 a 40? Pozdrawiam
Plebansk8 Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 to prawie pewne że przód tka bardzo CI nie siądzie , 2.5 TDI to ciężki silnik więc myślę że ok 30-40 mm to max co opadnie:eusathink:
Kesu Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Opublikowano 21 Marca 2012 Czyli mam rozumieć że pasować będą ale nie wiadomo ile obniżą tak?
Plebansk8 Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 Czyli mam rozumieć że pasować będą ale nie wiadomo ile obniżą tak? tak, dokładnie
Rekomendowane odpowiedzi