Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] RNSE nie łapie aktualnej lokalizacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

będą w ten weekend na wyjeżdzie nawigacja chyba sie przegrzała, bo najpierw na trasie mapa sie zawieszała, a poźniej lokowała mnie tak wg mnie z przesunięciem ok 500 m na południe. W trasie powrotnej zupełnie nie radziła sobie. Teraz wskazuje mi aktualna pozycje ok 400 km (tam gdzie zaczęły się kłopoty).

Dodam tylko, że jest to mapa 2009 lub 2010 wersja 0650.

Czy miał któś juz takie problemy?

Co mogło się uszkodzić? CZy może wystarczy jakiś restart i może nowsza wersja mapy, czy raczej jest to jakieś uszkodzenie urządzenia?

Z góry dziękuje za podpowiedzi.

Pozdrawiam

Wojtek

A6 Avant `04 1,9 TDI AWX

Opublikowano

Sprawdz pierwsze czy są błędy w RNS E oraz czy wtyka od anteny z tyłu NAVI moze sie poluzowała .

Opublikowano

Musisz podpiąc kompa i sprawdzic błędy czy jakieś są w 37 Nawigacja

Opublikowano

ok to grubsza sprawa bo nie posiadam takiego oprogramowania, a dodatkowo jestem poza granicami, jak są to myslisz że wystarczy je skasować???

Opublikowano
ok to grubsza sprawa bo nie posiadam takiego oprogramowania, a dodatkowo jestem poza granicami, jak są to myslisz że wystarczy je skasować???

Da sie skasować tylko pytanie czy powrocą

Opublikowano

rozumiem że jak powrócą to muszę udać się do jakiegoś specjalisty z zakresu RNSE. Ciekawe czy nowe oprogramowania np mapa 2012 nie uporządkowała by mojego sprzętu?

Opublikowano
rozumiem że jak powrócą to muszę udać się do jakiegoś specjalisty z zakresu RNSE. Ciekawe czy nowe oprogramowania np mapa 2012 nie uporządkowała by mojego sprzętu?

Tez tak sądze :naughty: uderz do tego kolegi a ci pomoże ...

http://a4-klub.pl/vb/member.php?20201-H4mm3R