talib1990 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 czy ma ktoś jakiś sposób abym mógł odczytać długie pliki txt albo jakies inne z tekstem w telefonie na Javie ?? chodzi mi konretnie o nokie 3110 classic ... czytac mi czyta ale z jakimiś dziwnymi znakami oraz nie cały... ma ktoś jakiś pomysł ??
adamq Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 czy ma ktoś jakiś sposób abym mógł odczytać długie pliki txt albo jakies inne z tekstem w telefonie na Javie ?? chodzi mi konretnie o nokie 3110 classic ... czytac mi czyta ale z jakimiś dziwnymi znakami oraz nie cały... ma ktoś jakiś pomysł ?? Przy zapisywaniu pliku tekstowego wybierz kodowanie znaków 'Unicode'. Wtedy krzaki powinny zniknąć
KeN Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 czy ma ktoś jakiś sposób abym mógł odczytać długie pliki txt albo jakies inne z tekstem w telefonie na Javie ?? chodzi mi konretnie o nokie 3110 classic ... czytac mi czyta ale z jakimiś dziwnymi znakami oraz nie cały... ma ktoś jakiś pomysł ?? Przy zapisywaniu pliku tekstowego wybierz kodowanie znaków 'Unicode'. Wtedy krzaki powinny zniknąć dokładnie, a jeśli jeszcze jakieś by wyskoczyły to zapisz bez polskich znaków diaktrycznych i powinno być ok :th:
Rekomendowane odpowiedzi