Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 b5 ADR+ podtlenek LPG by Syllwek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co z tym grillem z pierwszego zdjęcia?

Opublikowano
  • Autor

Trafił do audi na chwilę do zdjęć.Osobiście bardziej podoba mi się z S4 i nad takowym będę myśleć jak wpadnie dodatkowa kasa.Jedynie co to muszę okleić w swoim ramkę na czarno.

Opublikowano

okleić ? :mysli: proponuję pomalować w czarny mat. o wiele lepiej to będzie wyglądać.

Opublikowano
  • Autor

Co do grilla to jeszcze zobaczę nie śpieszy mi się z tym.Dziś dotarły do mnie spryskiwacze w weekend planuje montować zobaczymy co to z tego wyjdzie :decayed: .Tak więc xenon zbliża się wielkimi krokami może w kwietniu trafi do audi,ale wcześniej mam do ogarnięcia tuleje tylnej beli bo pływa że hej :kwasny: .

Opublikowano

a masz ten grill z 1 zdjęcia?

Opublikowano
  • Autor

Nie mam i raczej nie planuje mieć za droga obecnie impreza :kwasny: wole tą kasę przeznaczyć na inne cele.

Opublikowano

jakieś zaparowane masz te lampy z przodu, tak się wczoraj przyjrzałem.:whistling:

Opublikowano
  • Autor

Wiesz co jak będę zmieniał soczewki pod d2s to rozklejać będę i poprawie.Z tym parowaniem to różnie bywa raz parują raz nie :facepalm: .

Opublikowano
  • Autor

Bida a w portfelu aż przeciąg takie pustki a tu 16 opony trzeba komplet kupić :wallbash: i do tego felgi w renowacji chwilowo na 15 wrzucę letnie i dokułam się na nich do zmiany.

Opublikowano
  • Autor

Panowie spryskiwacze w trakcie montażu są jedna strona już:decayed: może uda się dziś drugą a jutro montaż w samochodzie :banan:

Opublikowano

Jakie tam żarniki siedzą w halogenach?

Opublikowano
  • Autor

6000k i na żywo z żółtą folią robi się kolor zielonkawy więc z czasem na 4300 zmienię.

Opublikowano

Bo u siebie też będę oklejał a mam własnie 4300k.

Opublikowano
  • Autor

Dziś na pokład wpadł xenon,ze spryskiwaczami i nową jakością świecenia auto odmłodniało o jakieś 10 lat.Światła testowane w nocy nie rażą specjalnie drugim samochodem sprawdzałem :decayed: .

Opublikowano

dajesz fotki :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Jutro jakieś może uda mi się ogarnąć zobaczę jak z czasem będę stać :doh: Zbiorniczek 3,5l + pomka do spryskiwaczy lamp = ok 30-40 sek ciągłego mycia lamp i pusty zbiorniczek :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Do audi trafiły nowe tuleje tylnej belki i na dniach muszę amortyzatory z tyłu wymienić bo jeden się wylał.Z ciekawych modów nic nie doszło jedynie wiosenne porządki.

ŁUP

Z kolejnych modów do audi wpadły nowe amortyzatory na tył teraz jazda sprawia przyjemność.Do tego w lampach siedzą już nowe odbłyśniki d2s i xenon 4300k.Ten zestaw widać, że świeci wytestowany na trasie 400km w nocy spisywał się wyśmienicie :decayed: .Do tego zamówiłem kolejny mały mod w postaci poliftowej gałki zmiany biegów teraz poluje na kierownice od polifta.Po pół roku zebrałem się mentalnie i naprawiłem podświetlenie popielniczki :decayed: .Zdjęcia zmian wrzucę jak ogarnę jakiś aparat i najlepiej fotografa.