Aydaho Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 właśnie zakupiłem na allegro taki zestaw http://www.allegro.pl/show_item.php?item=348897708 Boberek , Łukasz - rezamy w weekend ??? + rybki
lukaszr Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Ja w week mogę nie mieć czasu zbytnio - do rezania to sobie wyjmij schowek i najpierw zamontuj samo dvd w nim, bo wyoranie dziur w schowku to nie jest takie proste.
poziek Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Owszem jest proste jak ma się lutownicę odpowiednią...
Aydaho Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Ja w week mogę nie mieć czasu zbytnio - do rezania to sobie wyjmij schowek i najpierw zamontuj samo dvd w nim, bo wyoranie dziur w schowku to nie jest takie proste. dam rade ... jak znam siebie to pewnie już w piątek się za to wezme Łukasz - pamięć pod co podpinałeś ? jest na zmieniarce + i pamięć ?
lukaszr Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Łukasz - pamięć pod co podpinałeś ? jest na zmieniarce + i pamięć ? Ja podłączyłem pod zmieniarkę - jest +, jest masa i jest sterowanie +. Jak Ci się CANy wyłączą to wtedy DVD też się wyłącza. Musisz miernikiem posprawdzać, bo nie pamięta, które to są przewody.
AndyN Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Taka przyjemność w Naviservice kosztuje 1000 zł (sprzęt+montaż) Inne ceny: - oryginalny moduł bluetooth Audi z montażem to 1720,00 lub moduł bluetooth Nokia 1000,00 - niestety nie posiadamy tunera Telewizyjnego - zamontowanie dwóch monitorów LCD 7'' w zagłówkach z podłączeniem do odtwarzacza DVD 1500,00
Aydaho Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2008 drożej, a pozatym adaptery z N-S nie umożliwiają sterowania z navi tylko pilotem ....czyli za każdym razem musisz schowek otwierać zdzierają strasznie ... ceny kosmos
AndyN Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 zdzierają strasznie ... ceny kosmos Ale nie wszystko jest łatwo kupić na Allegro ;( Chodzi mi o bluetooth'a czy tuner tv ;( Czy pod ten adapter z zestawu można podłączyć tuner tv audi?
Aydaho Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2008 nie - adapter zastępuje tuner. Ale można kupić tuner Tv i pod niego podpiąć DVD - tyle że trzeba się pieprzyć z ciągnięciem kabli
malik Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Ale nie wszystko jest łatwo kupić na Allegro ;( Chodzi mi o bluetooth'a czy tuner tv na ebay.de moduly bt schodza po 150-180EUR maks, czyli po 570PLN. Akcesoria do tego (kabel, antenka i mikrofon) do dostania za 90PLN. Montaz zajmuje godzinke razem z kodowaniem VAG. Niezla marze maja w tym naviku
AndyN Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 nie - adapter zastępuje tuner. Ale można kupić tuner Tv i pod niego podpiąć DVD - tyle że trzeba się pieprzyć z ciągnięciem kabli A można w odwrotną stronę?: do systemu DVD podpiąć dodatkowo tuner TV? Żeby mieć i DVD i TV?
Aydaho Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2008 ale po co tak ??????? jak już chcesz mieć TV i DVD to kupujesz ori tuner TV i pod to wpinasz sie z DVD
AndyN Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 ale po co tak ??????? jak już chcesz mieć TV i DVD to kupujesz ori tuner TV i pod to wpinasz sie z DVD Wiecie, ja dopiero się uczę A4 Ale wtedy nie ma sterowania DVD z poziomu przycisków na RNS, dobrze kombinuję?
Aydaho Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Ale wtedy nie ma sterowania DVD z poziomu przycisków na RNS, dobrze kombinuję? obawiam się że dobrze
malik Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Mozesz kupic DVD z wbudowanym tunerem TV. Wtedy bedziesz mial wszystko razem Widdzialem takie wynalazki na allegro.
AndyN Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Adaho czy pod ten zakupiony przez Ciebie zestaw można bezproblemowo podłączyć LCD w zagłówkach? Czy coś trzeba dokupić jeszcze? (oprócz samych LCD oczywiście)
Aydaho Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2008 dobre pytanie ... nie zastanawiałem się nad tym jeszcze. Wydaje mi sie że tak o ile znajdzie się wyjście sygnału na oba monitory LCD trzeba by Alvaro zapytać - naszego guru w tym temacie
Rekomendowane odpowiedzi