NiKO88 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 witam wszystkich po udanej a4 b5 udało się przejść na model wyżej samochód jest do małych poprawek lakierniczych Marka i model : Audi a4 b6 avant Pojemnosc silnika : 1900 Rok produkcji : 2002 Kolor : czarny metalik Moc :AWX 130 Wyposażenie : 4el.szyby el skladane lusterka klimatronik kierownica wielo funkcyjna system nienagłośniający bosse 6 poduszek Plany : wymalowanie środków lamp na czarno zmiana grilla na cały czarny xsenon - juz jest zamontowany zawieszenie gwintowane felga 18 cali ciemna szyba dokładka przednia s-line Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rychu1111 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Samochód znany z widzenia .... ;D Kolega z Tarnowa ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiKO88 Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 tak dokładnie ,mam pytanie czy w awx jest możliwość wycięcia katalizatora żeby nie robiło żadnych błędów ?? czy znajduje się za katalizatorem sada ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 tak dokładnie ,mam pytanie czy w awx jest możliwość wycięcia katalizatora żeby nie robiło żadnych błędów ?? czy znajduje się za katalizatorem sada ?? Mozesz smiało wyciąć Kata:whistling: Do planow dopisz jeszcze ogarnięcie tych wszystkich poobdzieranych elementow w srodku auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rychu1111 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Ja do planów bym jeszcze dopisał GRUNTOWNE CZYSZCZENIE ŚRODKA ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKIBA29 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 ładna "niunia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiKO88 Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 a potrafi mi ktoś odpowiedzieć jak auto zachowuje się po zrobieniu wydechu na cały przelot z jednym końcowym tak samo przelotowym tłumikiem ?? i czy muszę jakoś dostrajać komputer ?? chodzi oczywiście o silnik diesla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Tak z ciekawości ile to ma nalatane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaSiOrXx2 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Kolego nie zapomnij psiknąć na czarno mocowanie ramiona od wycieraczki a tak reszte to oki hi ---------- Post added at 12:58 ---------- Previous post was at 12:56 ---------- tak dokładnie ,mam pytanie czy w awx jest możliwość wycięcia katalizatora żeby nie robiło żadnych błędów ?? czy znajduje się za katalizatorem sada ?? a po co wycinać kata? bo nie rozumiem ? jakie masz te błędy przez tego kata kolego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zib0l Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 furka fajna:) a w srodku najbardziej rzuca sie w oczy przelacznik swiatel, jakby przeszedl 2 wojne swiatowa:D pozdro dla kierownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiKO88 Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Kolego nie zapomnij psiknąć na czarno mocowanie ramiona od wycieraczki a tak reszte to oki hi---------- Post added at 12:58 ---------- Previous post was at 12:56 ---------- tak dokładnie ,mam pytanie czy w awx jest możliwość wycięcia katalizatora żeby nie robiło żadnych błędów ?? czy znajduje się za katalizatorem sada ?? a po co wycinać kata? bo nie rozumiem ? jakie masz te błędy przez tego kata kolego? chodziło mi bardziej czy za katalizatorem znajduje się sada bo podobno jak jest i się wytnie katalizator to błędy będą wyskakiwać a mam w planie zrobić pełen przelot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiKO88 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 i dziś przyszły w końcu długo szukane felgi MONOBLOCK 18" doprowadzic reszte felg z polerka i założyć i miedzy czasie daje szukam jakiegoś zawieszenie gwintowanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 jeban...y ale koło zapoda :thumbup1: bedzie klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiKO88 Opublikowano 5 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 i przyszły dziś opony troszkę belonowata bo aż 225/35/18 firmy marangoni ---------- Post dopisany 05-05-2012 at 17:08 ---------- Poprzedni post napisany 10-04-2012 at 12:58 ---------- i tak wygląda auto na chwile obecna teraz tylko czekam na gwint i dystanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 kosa jeszcze troszkę na glebe i jest mega-kosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczawik Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 felgi robią robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Furacz jest kosa, kolego jak sie pozbyłeś tego obtarcia ze zderzaka ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 dobra fela:kox: ale oponka jakis wynalazek:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiKO88 Opublikowano 5 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Furacz jest kosa, kolego jak sie pozbyłeś tego obtarcia ze zderzaka ?? zderzak był malowany i auto było oddane całe do prze-polerowania i dlatego też jest taki efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszczur87 Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 polowałem na taka felgę z tego co pamiętam to 8jx18 szkoda że tak szeroka opona bo u mnie właśnie to trzyma do pięknego opuszczenia auta na glebę a tak z ciekawości ile dałeś za felgi? jeżeli można wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi