miszka Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 Witam wszystkich Wyciągałem dzisiaj klamke w przednich lewych drzwiach bo mi ciężko chodziła , musiałem ściągnąć ramę okna bo przeszkadzała mi w odblokowaniu blokady . Kiedy uniosłem ramkę okna do góry coś spadło na dno drzwi . Wiecie może co to jest i gdzie to powinno być ? I czy coś będzie nie tak jak tego nie założyłem ? Z góry dzięki za pomoc
yarek7504 Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 Witam...nie wiem czy to w czymś Ci pomoże ale dziś również wyciągałem ramkę szyby(wymieniałem linkę od podnoszenia/opuszczania szyby) ale takiej części nigdzie nie zauważyłem u siebie....u mnie wypadła jedynie blaszka do której pózniej przykręca się boczek(pod dekorem)....pozdrawiam
steve69 Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 ... Wiecie może co to jest i gdzie to powinno być ?... 8D0837779A w 2008r. zostało zastąpione przez 8D0837779C -- Pozdrawiam. Sławek
miszka Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Opublikowano 10 Marca 2012 ... Wiecie może co to jest i gdzie to powinno być ?... http://img577.imageshack.us/img577/205/wkladka.th.png 8D0837779A w 2008r. zostało zastąpione przez 8D0837779C -- Pozdrawiam. Sławek Z tego rysunku i tak nie wiem gdzie to powinno być , i czy coś będzie nie tak jak tego nie założyłem ? Aha i u mnie w jednych drzwiach były dwie takie blaszki a na rysunku pokazana jest jedna ---------- Post added at 18:22 ---------- Previous post was at 16:36 ---------- Nikt nie wie co to jest i do czego konkretnie służy i czy jest potrzebne , wiem że kolega wyżej podał rysunek , ale ja za bardzo nic z niego nie kumam
yarek7504 Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 jutro będę rozbierał ponownie drzwi(małe poprawki dzisiejszej pracy) więc się przyjrzę dokładnie gdzie są i czy w ogóle u mnie są te części...dam znać co i jak
miszka Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Opublikowano 10 Marca 2012 jutro będę rozbierał ponownie drzwi(małe poprawki dzisiejszej pracy) więc się przyjrzę dokładnie gdzie są i czy w ogóle u mnie są te części...dam znać co i jak ok , to czekam , może u ciebie jest to jeszcze na miejscu , jak będziesz mógł to może zrób fotke gdzie to siedzi , będę bardzo wdzięczny Dzięki i pozdrawiam
yarek7504 Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 jutro będę rozbierał ponownie drzwi(małe poprawki dzisiejszej pracy) więc się przyjrzę dokładnie gdzie są i czy w ogóle u mnie są te części...dam znać co i jak ok , to czekam , może u ciebie jest to jeszcze na miejscu , jak będziesz mógł to może zrób fotke gdzie to siedzi , będę bardzo wdzięczny Dzięki i pozdrawiam witam....właśnie wróciłem z garażu i stwierdzam że u mnie takiej częsci nie ma no chyba że gdzieś przy zamku bo jego nie ruszałem ale patrząc na rysunek ona powinna być w okolicy lusterka....wyciągłem ramkę z szybą,pooglądałem dokładnie również w środku drzwi i nic...po prostu tega nie ma albo jestem mega ślepy.....dodam tylko że ja mam b7 ale wnętrzności drzwi to chyba te same co w b6....pozdrawiam
miszka Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Opublikowano 11 Marca 2012 jutro będę rozbierał ponownie drzwi(małe poprawki dzisiejszej pracy) więc się przyjrzę dokładnie gdzie są i czy w ogóle u mnie są te części...dam znać co i jak ok , to czekam , może u ciebie jest to jeszcze na miejscu , jak będziesz mógł to może zrób fotke gdzie to siedzi , będę bardzo wdzięczny Dzięki i pozdrawiam witam....właśnie wróciłem z garażu i stwierdzam że u mnie takiej częsci nie ma no chyba że gdzieś przy zamku bo jego nie ruszałem ale patrząc na rysunek ona powinna być w okolicy lusterka....wyciągłem ramkę z szybą,pooglądałem dokładnie również w środku drzwi i nic...po prostu tega nie ma albo jestem mega ślepy.....dodam tylko że ja mam b7 ale wnętrzności drzwi to chyba te same co w b6....pozdrawiam A może ktoś u ciebie już te drzwi rozbierał , tez mu to wyleciało i po prostu tego nie włożył . U mnie to spadło jak tylko uniosłem do góry ramką z szybą , dziwna sprawa . Wszystko dobrze funkcjonuje więc chyba dam sobie z tym spokój Dzieki za odpowiedź
MUNDRUSS Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Hej,ja dziś wymieniałem mechanizm opuszczania szyb i ponosząc ramkę tez mi to wypadło,z tego co czytałem jak to się nazywa to jest jakiś dystans,złożyłem to bez tej blaszki i działa wszystko prawidłowo,jakby ktoś wiedział jak prawidłowo to zamontować to proszę o wpis to rozbiore to jeszcze raz i poprawnie skręcę
Rekomendowane odpowiedzi