Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Poduszka silnika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuję informacji jak wymienić przednią poduszkę silnika(odbój) AWX, która mocowana jest na pasie przednim. Za nic nie mogę wyjąć łoża mocowanego do silnika w którym ta poduszka leży. Prosiłbym o pomoc bo wydaje mi się że skończy się opuszczaniem silnika a to trochę roboty.

Opublikowano
  • Autor

fimic faktycznie mam ale ta belka na której jest poduszka pozostała bez zmian ja próbowałem odkręcić tylko element 17 i dlatego nie chciał wyjść. Wielkie dzięki za pomoc. Pozdr

Opublikowano
Witam potrzebuję informacji jak wymienić przednią poduszkę silnika(odbój) AWX, która mocowana jest na pasie przednim. Za nic nie mogę wyjąć łoża mocowanego do silnika w którym ta poduszka leży. Prosiłbym o pomoc bo wydaje mi się że skończy się opuszczaniem silnika a to trochę roboty.

Do wymiany najlepiej odsunąć przedni pas.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

CARLO czy udało Ci się ostatecznie wymienic ta poduszkę? Dzis walczyłem z nią i niestety poległem , a dla mnie jako laika ten rysunek jest mało czytelny. Które elementy trzeba odkrecic zeby te ustrojstwo wyjąć?

Opublikowano
  • Autor
CARLO czy udało Ci się ostatecznie wymienic ta poduszkę? Dzis walczyłem z nią i niestety poległem , a dla mnie jako laika ten rysunek jest mało czytelny. Które elementy trzeba odkrecic zeby te ustrojstwo wyjąć?

Walczyłem z nią 2 godz. a wyjąłem ją dzięki temu że opuściłem na lewarku całą skrzynię razem z tą aluminiową łapą. Skrzynia poszła na dół a przód silnika do góry i aluminiowy uchwyt odbijaka się wysunął. pozdr

Opublikowano

Dzięki za info. Zapowiada sie troche trudnej roboty. Mam nadzieje, ze sie uda.

Opublikowano
  • Autor

Spokojnie sobie poradzisz. pozdr