Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Przerobienie centrala z kluczyka na pilot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ile może kosztować przerobienie zamka centralnego z kluczyka na pilota? pozdrawiam

Opublikowano

kolego idz do dobrego sklepu z czesciami i maja takie male alarmy juz za ok 150 powinienes kupic

Opublikowano
  • Autor

a można to jakoś samemu zrobić czy bez elektryka się nie obejdzie? pozdrawiam

Opublikowano

niewiem jakigo zestawu szukasz

jezeli pilot odzielnie to za 50zł np bx50s ja osobiscie uzytkowalem w audi bardzo dobry zasieg

jezeli szukasz ze scyzorykiem nie polecam tych tanszych od 140 zaczynaja sie w miare (montowałem u znajomego w audi) tylko wiaze sie z dorobieniem grotu (40-50zł szt) + kodowanie immo lub przelozenie plastyki

jezeli bedziesz szukał na allegro moge ci polecic sklep od ktorego ja biore

Opublikowano

Najzwyklejsza centralka 50zł tyle że z oddzielnym pilotem, jak droższe polecam STIG, montowałem kilka i nigdy problemu.

Opublikowano
  • Autor

pilot oddzielnie oby jak najtaniej. kolego 15lolo mógłbyś mi polecić ten sklep z którego bierzesz? a jak to wygląda z podłączeniem? jest gdzieś jakiś opis albo instrukcja? czy pozostaje tylko wizyta u elektryka? dzięki za dotychczasowe wypowiedzi :) pzdr

Opublikowano

jest gdzies opis w warsztacie jak zamontowac sterownik zamka centralnego.. musisz poszukac.. a ktos kiedys sprzedawal na forum sterowniki.. ja zaplacilem ok60-70 zl.. i wszystko sam podlaczylem.. i dziala do dzis..

Opublikowano

Siemka, przerabiałem to u siebie i powiem tak. Jeśli nie masz dwóch lewych rąk to temat ogarniesz. (to tak na wstępie) Co do samego sterownika ja mam dokładnie taki: http://www.xsonic.pl/sterownik-radiowy-zamka-centralnego-bx40-p-2273.html

Jest na forum gdzieś fajny wątek na którym się opierałem tylko trzeba go poszukać.... powiem w skrócie że wszystko co jest ci potrzebne (kostki w które masz się wpiąć) znajdują się pod skrzynką z bezpiecznikami, tylko trzeba tam te plastiki pozdejmować wszystkie. Ja robiłem to pierwszy raz i zajęło mi to jakieś 3 godzinki. Potrzebne do tego są: lutownica, coś do ściągania izolacji, diody prostownicze dwie po 1A do zabezpieczenia kierunków i jakiś multimetr do pomiaru napięcia z allegro za ~5zł

Jakby coś było niejasne to z chęcią pomogę :)