marec-ki Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Siemka. Dziś jadąc z Kętrzyna do Wawy w Ostrów Mazowiecka fotoradar pierdyknał mi fotkę "od tyłu". Ja wiem, za szybko jechałem to nie mam się co dziwić. Ale jechałem "tylko" 65km/h Bardzo często przejeżdżałem obok załadowanych "budek" o ok 15-20km szybciej i nigdy fotki nie było. Stwierdziłem, że to tylko 15km (lub ciut więcej w zależności od ograniczenia jakie tam było). Na stronie antyradary.phi.pl wyczytałem, że w Ostrowii mieści się siedziba firmy Zurad i że często oni testują na ulicy Stacyjnej (tam mi pstryknęło) swoje urządzenia. Czy ktoś coś wie na ten temat ?
kaj82 Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 jak to ren fotoradar koło Zuradu to on jest testowy, mandatów nie rozdaje:)
marec-ki Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Opublikowano 14 Marca 2012 Były dwa maszty, jeden za drugim. Jeden w jedną stronę, drugi w drugą. Niestety nie wiem czy dokładnie tam swoją siedzibę ma Zurad
kaj82 Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 tak to to miejsce, jeden patrzy na wjezdzajacych a drugi na wyjezdzajacych
marec-ki Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Opublikowano 15 Marca 2012 Dzięki za info teraz już jestem spokojny
Rekomendowane odpowiedzi