Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Trzy stluczki w dwa tygodnie . Pechowe auto?? ( JUZ CZTERY !!!!)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gotówkowo to wypłacą 50% netto :rant:no i rence mu opadły teraz kombinuje z częściami żeby kupić w aso i fakture z serwisu załatwić żeby mu wypłacili. Odrazu mu mówiłem żeby naprawiał w ASO bo to oni później sie z ubezpieczycielem dochodzą o kase a teraz autko stoi i same kłopoty najlepiej jechać do serwisu i naprawiać bez gotówkowo.

to jawnie go robia w wała! jak ma taka wycene i ubezpieczalnia chce tyle wyplacic jak naprawi w ASO to kazdy prawnik udowodni ze musza mu wyplacic na konto bo nie maja podstawy zeby wymagac jakeijkolwiek naprawy.

chyba ze mowisz o AC to inna bajka.

ale z OC to ktos Ci rozwala samochod. ponosisz takie straty niezaleznie od tego czy to naprawisz czy nie.

Opublikowano

pociesze cie ze mam nie mniejszego pecha, z tym ze ja trafilem na mega wadliwy okaz audi :wallbash:

Opublikowano

jeszcze kilka takich przygód i kupisz b7 :polew:

Opublikowano
  • Autor

tylko , ze wcale na tym nie wychodze, az tak do przodu. Za wszystkie stluczki dostalem 3500zl , jak ja bede chcial sprzedac to ledwo mi sie to zwroci. Fakt ze jak narazie tylko kupilem lampy za 400zl i tak jezdze, bo straty nie sa duze ( przerysowania i obtarcia ). Tylko jak bede chcial go sprzedac za rozsadne pieniadze to musze ja pomalowac. Wiec duzo nie zostanie.

Opublikowano

Ja swoja a4 miałem 2 "wypadki " jednego dnia i to po 8 dniach od zakupu z wypadku 1 fotki są na forum w dziale moja a4.

W pierwszym wypadku auto zostało tak uszkodzone ze nie nadawało sie do jazdy i wróciłem laweta do domu (ponad 100 km):wallbash:. Jednak pan który spuszczał auto z lawety kiepsko podpoił line i audi odczepiła sie uderzając z całym impetem w samochód mojego ojca. Został przerysowany cały bok.

Postanowiłem ze rozliczę sie gotówkowo i to była dobra decyzja.

z 1 wypadku z cigny a 2 z PZU poszło.

Auto naprawiłem i jestem 5000 do przodu. :decayed:

Opublikowano

gotówkowo to wypłacą 50% netto :rant:no i rence mu opadły teraz kombinuje z częściami żeby kupić w aso i fakture z serwisu załatwić żeby mu wypłacili. Odrazu mu mówiłem żeby naprawiał w ASO bo to oni później sie z ubezpieczycielem dochodzą o kase a teraz autko stoi i same kłopoty najlepiej jechać do serwisu i naprawiać bez gotówkowo.

to jawnie go robia w wała! jak ma taka wycene i ubezpieczalnia chce tyle wyplacic jak naprawi w ASO to kazdy prawnik udowodni ze musza mu wyplacic na konto bo nie maja podstawy zeby wymagac jakeijkolwiek naprawy.

chyba ze mowisz o AC to inna bajka.

ale z OC to ktos Ci rozwala samochod. ponosisz takie straty niezaleznie od tego czy to naprawisz czy nie.

[/quote

No niestety przy OC mu robią takie numery ale już tam pozałatwiał i wyszedł na zero ale stresu i załatwiania co niemiara :slina: ja uważam że najlepiej to jednak naprawic w ASO