Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Niebieski Bandyta z UK WORK IN PROGRESSSS.....!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ekstra:-) jesienny setup:-)

Opublikowano
  • Autor

no na zimówki to się nawet nie szykuje bo u mnie śnieg to tylko na zdjęciach, mam tego furacza już prawie 5 lat i zimówek jeszcze nigdy nie zakładałem :grin:

ogólnie myślałem żeby zejść gwintem trochę w dół ale szkoda mi nowo zrobionych nadkoli , może jak dorwę inna fele , bo tych nie da rady bardziej schować , no chyba że oponą 215 ale to nie dla mnie :P

No i wkońcu poukładałem wszystko jak trzeba w pierwszym poście :kox:

Opublikowano

no wreszcie Leniu :D

Opublikowano
  • Autor

no wreszcie Leniu :D

Tylko musze zainwestować w jakiś dobry aparat i ogarną jakieś lepsze zdjęcia jak furka wygląda teraz bo te zdjęcia wykonane nawet iphonem 5s też pozostawiają dużo do życzenia [emoji107]

Opublikowano

eee tam robić nie umisz :D:P

Opublikowano
  • Autor

W Anglii światło nie dobre ;)

Albo ja sie nie umiem obsługiwać taką technologią , te pikczery np robiła moja żona ;)

428699c690570e5cb43aafa6e17bb6ae.jpg

2ec70bd4babacf3fe61c1464fe9ae454.jpg

fd79a050319ad1d21a2e7e965220facb.jpg

f927d01d8d5fb9c9fefde3ca1410803c.jpg

Opublikowano

Ja tu bym widział rotor w 19". Albo jakieś vosseny czy inny badziew;)

Opublikowano
  • Autor

Ja tu bym widział rotor w 19". Albo jakieś vosseny czy inny badziew;)

Toś takiego mi się widzi :kox:

577be8ae41357a7040fa7f24e295ccd1.jpg

Tylko nie wiem jak ja bym jeździł :decayed:

Opublikowano

bardzo fajny ten twój sedanik :)

Opublikowano

Airride planujesz?

Opublikowano
  • Autor

bardzo fajny ten twój sedanik :)

Dzięki :hi:

Powoli się ogarnia [emoji41]

Opublikowano

nizej maja i jezdzo :P felgi na nie i ten pakiet tez na nie,teraz jak masz fura naprawde wyglada,co malysz mi nigdy sie nie podobal,jeszcze w tym kolorze :P ale naprawde widac ze to nie pierwsze lepsze z gumtree czy jebaja!Szacun za ten srodek ze ogarnales "rodzinnie",te felgi w sumie z audi tez nie sa zle,maly concave maja,moze guma 215 i nizej,no ale cos wspominales ze nie dla ciebie,ja na 9" mialem dlugo dlugo 215/35 i nie bylo najgorzej,szczegolnie na powietrzu :)

Opublikowano
  • Autor

..... felgi na nie i ten pakiet tez na nie ........

Co do felg to się zgodzę nie każdemu mogą sie podobać ale pakiet ? Co byś lepszego włożył? Moim zdaniem połączenie tyłu s4 ze zrobionym na gładko przodem S-Line i grillami z eSy to najlepsza i najlepiej wyglądająca opcja. No chyba że ty wolisz bodykity w włókna ala Calibra itp.

... ale naprawde widac ze to nie pierwsze lepsze z gumtree czy jebaja!

Na gumtree czy ebayu to kupisz b6 z pakietem s-line czy rs jedynie ze znaczkiem na klapie :decayed: i to tyle z tego pakietu :wink: , ktoś zołoży koła typu rs i już w opisie aukcji krzyczy replika rs4 :decayed: gdzie widać zwykły kondon.

nizej maja i jezdzo :P Szacun za ten srodek ze ogarnales "rodzinnie",te felgi w sumie z audi tez nie sa zle,maly concave maja,moze guma 215 i nizej,no ale cos wspominales ze nie dla ciebie,ja na 9" mialem dlugo dlugo 215/35 i nie bylo najgorzej,szczegolnie na powietrzu :)

Plan był taki że samochód ma wyglądać inaczej i rzucać sie w oczy. I powoli sie ogarnia. Kolor, jak bedzie następna to też niebieska. Co do felg to u mnie poprostu niżej sie nie da jeździć , a nie raz i nie dwa próbowałem. Wszędzie dookoła spowalniacze jak dla tirów :facepalm: . 215/35 na 18 to już raczej lekki hardcore , szkoda felg i samochodu bo nigdy nie wiadomo kiedy cie jakaś większa dziura spotka.

Opublikowano

Co do felg to u mnie poprostu niżej sie nie da jeździć , a nie raz i nie dwa próbowałem. Wszędzie dookoła spowalniacze jak dla tirów :facepalm: . 215/35 na 18 to już raczej lekki hardcore , szkoda felg i samochodu bo nigdy nie wiadomo kiedy cie jakaś większa dziura spotka.

Potwierdzam. U mnie siedzi 215/35, do tego zawieszenie -30 i na spowalniaczach musze 5km/h jechać. Nie wspominając już o tym, że do roboty jadąc mam ich 13 sztuk. A jak rodzinę załaduje to w ogóle jest kabaret. Więcej nie pójdę w taki set up...

Opublikowano
  • Autor

Co do felg to u mnie poprostu niżej sie nie da jeździć , a nie raz i nie dwa próbowałem. Wszędzie dookoła spowalniacze jak dla tirów :facepalm: . 215/35 na 18 to już raczej lekki hardcore , szkoda felg i samochodu bo nigdy nie wiadomo kiedy cie jakaś większa dziura spotka.

Potwierdzam. U mnie siedzi 215/35, do tego zawieszenie -30 i na spowalniaczach musze 5km/h jechać. Nie wspominając już o tym, że do roboty jadąc mam ich 13 sztuk. A jak rodzinę załaduje to w ogóle jest kabaret. Więcej nie pójdę w taki set up...

Żeby to były jeszcze te spowalniacze typu jeden przez całą długość jezdni to ok , ale u mnie są te po 3 w rzędzie , nie ma szans żeby nie przyhaczyć.

A jak tam furka? Coś działasz z tym co pisałeś? Mam nadzieje że wszystko skończy sie tylko na wymianie ;)

Opublikowano

Napinacz poszedł. Rozrząd i 4 zawory...

Opublikowano

Uu No to lipa :( to jak na razie masz z głowy tuningi,a już miałem

Radzić moze

By tak pokusił się o 19" ;)

Opublikowano

W piatek będzie gotowy. Chodziło mi o napinacz przy rolkach. Żadne 19... 18' w zupełności wystarczą [emoji6]

Poza tym, jako, że nie znalazłem zderzaka pod spryski i PDC dałem swój do porzadnego sklejenia i malowania. Może wreszcie będzie jakoś wyglądał...

Edytowane przez barrowiec1

Opublikowano
  • Autor

W piatek będzie gotowy. Chodziło mi o napinacz przy rolkach. Żadne 19... 18' w zupełności wystarczą [emoji6]

Poza tym, jako, że nie znalazłem zderzaka pod spryski i PDC dałem swój do porzadnego sklejenia i malowania. Może wreszcie będzie jakoś wyglądał...

No to dobrze że wszystko dobrze się skończyło , przy dieslu by nie było tak ciekawie.

Co do zderzaka to pamietam jak jakiś czas temu pisałeś że żadnego ulepa nie bierzesz pod uwagę , tylko ori ;)

Opublikowano

w zderzaku poszło łączenie góry z dołem i dlatego ciulowo wyglądało. Poza tym połamały się zaczepy przy nadkol i dlatego odstawało na bokach. Zaczepy już kupione i będzie git majonez.

I znajdź mi S-line z pdc i spryskami... [emoji10]