Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Niebieski Bandyta z UK WORK IN PROGRESSSS.....!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyli mogę podłączyć elektrykę pod kable idące do lędźwi , wymienię bezpiecznik na większy i będzie śmigać

więc zostanie mi tylko pociągniecie kabelków od klimatronika do grzania

Opublikowano

Nic nie podlaczasz.

Wpinasz kostke w podloge zmieniasz bezpiecznik i jazdaa.

Mozesz bawic sie przyciskami:decayed:

Opublikowano

no co ty gadasz :shock3: , nawet nie myślałem że to będzie takie proste i ile mniej kabelkowania :banan:

---------- Post dopisany at 20:49 ---------- Poprzedni post napisany at 20:48 ----------

czyli tam w podłodze jest już wszystko gotowe pod elektrycznie sterowanie fotelami

Opublikowano

wystarczy że prąd dochodzi i to wszystko, bezpiecznik na większy zmieniasz i jazda :naughty:

Opublikowano
:banan::banan: a o którym bezpieczniku mówimy
Opublikowano

a kable do grzanych tyłków??

---------- Post dopisany at 21:07 ---------- Poprzedni post napisany at 20:59 ----------

i tam jest Kwint w pierwszym poście :grin:

Opublikowano

ściągniesz osłonę pod kierownicą i będziesz widział mały bezpiecznik, tam chyba 10 jest, zmienisz na większy i tyle

Opublikowano

no już coś tam czytałem w temacie frostiego i jeszcze gdzieś , ciągnę od klimatronika po dwa kable do prawego fotela, dwa do lewego i niby już lata

Opublikowano

no już coś tam czytałem w temacie frostiego i jeszcze gdzieś , ciągnę od klimatronika po dwa kable do prawego fotela, dwa do lewego i niby już lata

tylko do tego trzeba jeszcze prąd pociągnąć i bezpiecznik dać...

Opublikowano

tylko do tego trzeba jeszcze prąd pociągnąć i bezpiecznik dać...

elektrykę z tyłu sam ogarnołem to może dam rade podłączyc to grzanie

albo wezmę flaszkę i przyjadę do ciebie i szybciej to ogarniemy :kox:

Opublikowano

to rób sam i wpadaj na flachę :polew:

ja sam też ogarnąłem, a szyby to (chyba) gorsza bajka...

ale jak chcesz to można i u mnie ogarnąć... i Turbobastard się pewnie dołączy :naughty:

Opublikowano

już to widzę , grzanie to byśmy mieli w głowach :grin:

---------- Post dopisany 23-04-2013 at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany 22-04-2013 at 21:27 ----------

trochę się wahałem ale w końcu się zdecydowałem no i coś co wpadnie na dniach :naughty: i tu przed smak

img6973ep.jpg

i chyba wpadnie do furki coś jeszcze co ogólnie ciężko dostać w dobrej kasie ale na razie nie chcę zapeszać :wink:

Opublikowano

Piano?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Opublikowano

?

Opublikowano

ostatnio były dekory piano zdaje się po 85F (bez popiołek i ramki) i myślałem, że może łyknąłeś...

to co ciężko dostać??

Opublikowano

nieeee to piano mnie nie kręci i jak pisałem wyżej nie mogę zdradzić żeby nie zapeszyć :grin::wink:

---------- Post dopisany 24-04-2013 at 21:44 ---------- Poprzedni post napisany 23-04-2013 at 22:11 ----------

no i przyszły

:kox::jerk::wink::slina::shock3::naughty:

recarosy.jpg

Wojtek dzięki za zdjęcia pakowania , gość zrobił dokładnie tak jak pisałeś i foteliki dotarły całe i zdrowe :hi:

Teraz musze je trochę wyczyścić i odświeżyć bo do igieł jeszcze im trochę brakuje ale najważniejsze ze nie ma żadnych przetarć ani dziur od fajek :decayed:

Opublikowano
:slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina: też chce takie fotele :kox:
Opublikowano

no to super:wink: recaro to jest to:decayed:

Opublikowano

super taborety :slina:

Opublikowano

Recaro :slina: