marcin j Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Witam , potrzebuje (tzn inny kolega) kod lakieru, który występował w rs- ach niebieski , ten szczcególny . Dzięki. Pozdrawiam !!!![br]Dopisany: 19 Kwiecień 2008, 00:01 _________________________________________________O ile sie nie myle to kolega iceman miał taki, i kolega morgoth. Może ktoś ma kolege który ma tki kolor auta i sprawdziłby ten kod lakieru.
Plastik Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 a kod koloru najnowszego modelu? Bedzie taki sam? dokladnie mi o ten chodz. Napewno bedzie inny.
marcin j Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Plastik , bardzo podobne, jest jeszcze wyjście , zadzwoń do ASO audi i spytaj o kod . ykk dzieki [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2008, 00:26 _________________________________________________Chyba, że poprostu zdjęcia z innego kąta robione , ale na fotografii sie nie znam.
ykk Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Plastik moge sie mylic, ale: Sprint Blau Pearl LZ5F/5N
Plastik Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Plastik moge sie mylic, ale: Sprint Blau Pearl LZ5F/5N Dzieki :> Mozliwe ze to ten. Jakby ktos byl bardziej pewny to piszcie
marcin j Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Plastik , ewentualnie upewnij się w serwisie co do tego kodu . Pozdr.
Plastik Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Dzwoniłem do aso. Musze miec numer nadwozia zeby cokolwiek ustalili. A ja potrzebuje tego kodu na wczoraj Nikt nie wie? Moze ktos jest pewny? Pozdrawiam[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2008, 15:29 _________________________________________________Znalazlem os takiego: http://www.cardata.com/spoilers/Car_Paint_Colors/Audi_paint_codes.htm Moze komus sie przyda. Ja juz chyba wiem ktory to kolor.
ykk Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Plastik porownaj "wizualnie" http://www.motortrend.com/cars/2008/audi/s4/colors/sprint_blue_pearl_effect.html Bo ciezko to tak na oko znalezc. Ja wiem tyle ze ten kolor wystepowal w RS4 cabrio.. Takze to jest bardzo wysoce prawdopodobne ze to ten kolor..
Plastik Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Plastik porownaj "wizualnie" http://www.motortrend.com/cars/2008/audi/s4/colors/sprint_blue_pearl_effect.html Bo ciezko to tak na oko znalezc. Ja wiem tyle ze ten kolor wystepowal w RS4 cabrio.. Takze to jest bardzo wysoce prawdopodobne ze to ten kolor.. tak to jest dokladnie ten kolor. Dzieki
SJTom Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 już po fakcie ale kod lakieru nadwozia jest w bagażniku u mnie w sedanie jak sie wyjmie zapasową opone to po prawej stronie gdzieś... poszukajcie
DIDAS13 Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 LZ5M - NOGARO BLUE PEARL EFFECT DOKŁADNIE TAKIE JAK MOJA NIEBIESKA STRZAŁA. Wbagażniku na naklejce mam LZ5M/LZ5[br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 18:56_________________________________________________lz5m/lz5m
Rekomendowane odpowiedzi