Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Demontaż listwy nad tablicą rejestracyjną tył avant b5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś demontował już w swoim avancie 2000r- listwę w której jest oświetlenie tablicy rejestracyjnej?wyskoczyły pęcherzyki rdzy i chce ją zdemontować,może ktoś ma fotki co i jak rozebrać?

Opublikowano

Odgrzewam kotleta bo mam to samo pytanie właśnie :) Trzeba się od środka klapy do niej dostać? Bo moja wygląda paskudnie i zastanawiam się czy ją pomalować czy pomalować i okleić jakąś folią 3m carbonową albo czarną?

Opublikowano

Trzeba zdjąć tapicerkę i odkręcić dwie śrubki :wink:

Opublikowano

dobrze mówi :_)

Trzeba zdjąć tapicerkę i odkręcić dwie śrubki :wink:
Opublikowano

Dzięki chłopaki :) Teraz mam tylko rozkminke stylistyczną bo auto mam czarno-brokatowe (zapomniałem kodu lakieru) i nie wiem czy czymś oklejać to czy prysnąć ładnie w czarny mat. Z drugiej strony cokolwiek bym nie zrobił to i tak to bedzie lepiej wyglądać niż purchle ;) btw tapicerka jest na zatrzaskach i trzeba ją pociągnąć żeby zeszła?

Opublikowano
Dzięki chłopaki :) Teraz mam tylko rozkminke stylistyczną bo auto mam czarno-brokatowe (zapomniałem kodu lakieru) i nie wiem czy czymś oklejać to czy prysnąć ładnie w czarny mat. Z drugiej strony cokolwiek bym nie zrobił to i tak to bedzie lepiej wyglądać niż purchle ;) btw tapicerka jest na zatrzaskach i trzeba ją pociągnąć żeby zeszła?

jest jedna śrubka w miejscu gdzie zamykasz klapę, i resztę to zatrzaski

Opublikowano

Dzięki wielkie za pomoc :) W przyszłym tygodniu za robote się wezme tylko jeszcze jakąs folie sobie zamówie żeby to zamaskować ładnie :)