paput Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 panowie jaki powinien być w mojej instalacji? mam lekkie szarpnięcie po przełączeniu na gaz i tak mniemam że to od tego kiedyś miałem ten sam objaw, pojechałem do gazownika i zmienił coś i było ok, a teraz mam nowy komputer i nie wiem jak powinno być czas ten mam ustawiony na 2s przestawiłem z 3 i chyba jest troche lepiej czy mam jeszcze zjeżdżać? dodam że ingerencja gazownika trwała dosłownie 10 sekund czas między cylindrami jest ustawiony na 1s mam interfejs i kabel, co zrobić? mam takie parametry
Magicbattle Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 tu nie chodzi o czas. ile klockow juz przejechales na podzespolach gazowych? filtry wymienione z reduktora spuszczona smola albo wyczyszczony caly, listwa jaka i jaki przebieg. ja czasami mam male szarpniecie przy przelanczaniu z pb na lpg ale to przez niedogrzany silnik chodz temp ustawiona na 35. jedz do gaziarza i niech powie ci co zrobil i gdzie ze jest lepiej wkoncu za to placisz
Rekomendowane odpowiedzi