Tzieland Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 Jak w temacie. Zakupiłem klocki z czujnikami starcia ale nie wiem kompletnie jakie ja mam. Autko z 98'. Tarcze 288 mm. Czy jak nie będę miał gdzie podłączyć tego czujnika to czy mogę włożyć takie klocki?
Tzieland Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Opublikowano 16 Marca 2012 A powiedz mi czy jesli nie mam FISa to równiez moge mieć te wszystkie kabelki do podłączenia tych klocków? Czy tylko wersje z FISem mogą to podłączyć?
Tzieland Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Opublikowano 16 Marca 2012 To co zrobic z tym czujnikiem i kabelkiem od tego? Uciąć go? Czy jakoś zawinąć?
Tzieland Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Opublikowano 16 Marca 2012 kupiłem używkę wraz z tarczami...poniżej fotki ale w sumie nic nie widać, bo napisy zasmolone :/
JarusKK Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 Kable może wyjda ale watpie raczej sie urwa to lepiej odrazu ciąć ale można by tarcze przetoczyć a klocki nowe albo tym delikatnie powierzchnie zrób bo jak bede nie równe to efektywności hamowanie nie bedzie
15lolo Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 kolegot tnij kable i montuj bedą pasowac tak jak koledzy wspomnieli wyzej:wink:
Tzieland Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Opublikowano 16 Marca 2012 dzięki za odpowiedzi...ogólnie został kupiony cały zestaw klocki + tarcze, więc raczej będzie wszystko pasowało do siebie pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi