Artur82 Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 Witam! Miałem radio ConcertII pod które była podpięta zmieniarka (ori) w schowku. Teraz założyłem RNS_E i tez podpiąłem tą zmieniarkę. Problem w tym ze jak zmianiem piosenke to słyszę w głośnikach jak zmieniarka pracuje wie ktoś jak, które kabelki trzeba jak przełożyc wg tego schematu: http://postimage.org/image/1az3chhms/ pozdrawiam
domin79 Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 ..daj mase sygnałową zmieniary do obudowy zmieniary lub masy auta:wink:
Artur82 Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Opublikowano 16 Marca 2012 czyli który kabel muszę wytargać z tych wtyczek?? (jestem zielony w temacie)
domin79 Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 złacze wielostykowe I 20-stykowe pin18 , dorób kawałek mostka i na krótko z masą auta i powinno być oki:wink:
Artur82 Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Opublikowano 16 Marca 2012 złacze wielostykowe I 20-stykowepin18 , dorób kawałek mostka i na krótko z masą auta i powinno być oki:wink: jutro spróbuję i mam nadzieję, że pomoże...napisze dla potopmnych jeśli będzie ok
Rekomendowane odpowiedzi