Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Czy ktoś słyszał o czyms takim ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Projekt nazywa się WAZZUB Family. Wersja prelaunch startuje 1 stycznia 2012 i trwać będzie do 31 marca 2012 roku. Firma będzie wypłacać użytkownikom 1$ miesięcznie za ustawienie ich strony jako strona startowa. W powstawanie tego projektu zostało już zainwestowane 2.000.000$

Aby zacząć zarabiać wystarczy się zarejestrować i zacząć rekrutować poleconych. Za każdego co miesiąc dostaniemy 1$, do 5 poziomów głębokości (czyli dostajemy 1$ za każdego poleconego i poleconych poleconego itp).

Jeśli zaprosisz do projektu np. tylko 5 osób i każda z nich także zaprosi 5 itd to:

1st. Generacja 5 x 1$ = 5$

2nd. Generacja 25 x 1$ = 25$

3rd. Generacja 125 x 1$ = $125$

4th. Generacja 625 x 1$ = $625$

5th. Generacja 3125 x 1$ = $3.125$

Czyli w sumie pasywny miesięczny dochód wyniesie 3.905$!

Nie ma ograniczeń co do ilości osób zapraszanych w poziomie.

A co będzie się działo, gdy zaprosisz 10, 20 i więcej osób?

Nic nie trzeba inwestować, wystarczy się zarejestrować i przekazać informację następnym chętnym.

Rejestracja możliwa jedynie z linku osoby zarejestrowanej.

Link do rejestracji:

http://signup.wazzub.info/?lrRef=a583eef5

Od kilku dni siedzę i szukam haczyka w tym całym wazzubie aż w końcu sam się zarejestrowałem i czekam z niecierpliwością co z tego będzie. Co o tym myślicie ?

Opublikowano

Sciema.

Opublikowano

Co ta "firma" sprzedaje/produkuje, że zarabia pieniądze, którymi tak chętnie będzie się dzielić z totalnie nic nierobiącymi ludźmi? Podpowiem - zbierają e-maile do rozsyłania spamu. ; )

Opublikowano

Człowieku wiesz ile takich firm (działajacych na podobnych zasadach) jest na rynku... i wszystko to ściema

Opublikowano

Wszyscy piszą że ściema ale nikt nie podaje żadnych argumentów. Ja też jak się pierwszy raz o tym dowiedziałem to tak myślałem i zacząłem przeszukiwać neta żeby coś więcej się dowiedzieć i jak na razie nic nie udało mi się znaleźć negatywnego albo źle szukam. A zarejestrowałem się bo to nic mnie nie kosztuje a spamy jak były to i tak będą a gorzej jak to wypali to będę miał płatne spamy ;d

Opublikowano

A ja nawet bał bym sie udostepnić swoje dane takiej firmie...

Opublikowano
Wszyscy piszą że ściema ale nikt nie podaje żadnych argumentów.

Zanim udostępnisz komuś swoje dane to wcześniej proponuję pogadać z wujkiem google :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...