Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Klocki i tarcze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję klocków i tarcz do swojej audiki, 1,8TURBO 150kM. Aluski 17 jeśli jest potrzebnych ich rozmiar.

Opublikowano
Witam, poszukuję klocków i tarcz do swojej audiki, 1,8TURBO 150kM. Aluski 17 jeśli jest potrzebnych ich rozmiar.

tarcze i klocki chcesz używki kupić? bo jak nie to w każdym sklepie dostaniesz a masz też TOM77 lub dzik - to już lepiej chyba jakieś gorsze zamienniki jak kasy ci szkoda... no chyba że szukasz jakiegoś zestawu na swapa na większe :wink:

Opublikowano
  • Autor

Nie nie chcę używanych i troszkę będę ją przerabiał na wakacje, większe turbo itp. Znalazłem na forum fajne modyfikacje.

Opublikowano

No to napisz jakoś dokładniej w temacie o co ci chodzi ? a tak wogóle to masz dział Kupię do takich tematów :whistling:

Opublikowano
  • Autor

Chciałbym abyście pomogli mi kupić tarcze i klocki do mojego auta : )

Opublikowano

do jakiej mocy chcesz zmodyfikowac cara. ja do swojego 1.8t zalozylem na tyl ostatnio tarcze trw i klocki tez a na przod brembo komplecik i bardzo ladnie hamuja chodz jeszcze sie docieraja

Opublikowano
  • Autor

Tam widziałem jakąś modyfikacje na 250kM i 370Nm ale to jeszcze zanim to zrobię to tarcze zmienię kilka razy pewnie, a więc co możecie mi poradzić, na przód i tył oczywiście.

Opublikowano

Jak masz zamiar zwiększyć moc to pomyśl o hamulcach bo się zabijesz. Jeśli masz q to mozesz z tyłu wsadzić 255 a przód 312mm a jak ośka to tylko przód na 312mm. Tarcze zimmerman a klocki ferodo.

Opublikowano
  • Autor

Mam ośkę, można jakieś linki, może do allegro lub coś w tym stylu? Oczywiście tarcze chciałbym większe aby mi już były gotowe do modyfikacji auta, lub polećcie jakieś ja sam czegoś poszukam. Nazwa tarczy rozmiar tył przód i klocki jakie.

Opublikowano
Jeśli masz q to mozesz z tyłu wsadzić 255

Tomek w Q ani w S4-ce na tyle nie ma takiej tarczy

Opublikowano

Dobra 256, czepiasz się 1mm :grin: nie pamiętałem z głowy. Kolega ma ośkę więc nie wymyślimy nic ale 312mm na przód może wsadzić. Ja ostatnio miałem 2 komplety ale poszły. Może kolega Dev Cię poratuje. Pisz mu na PW. Jak jeszcze dobrze pamiętam to kolega olovski miał komplet.

http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?220049-ALL-B5-Zaciski-i-jarzma-pod-tarcze-312mm-do-B5&highlight=312mm

Opublikowano

to nie jest "tylko" 1 milimetr

nie mam 312-ek, schodzą na pniu

Opublikowano
  • Autor

Chciałbym nowy komplet, TARCZE I KLOCKI. Samochód będzie modyfikowany, czyli chciałbym żeby były większe, tutaj koledzy u góry proponują 312mm. Prosiłbym aby ktoś normalnie mi wypisał bo zbyt się na tym nie znam, a z kupnem jakoś sobie poradzę.

Opublikowano

tarcze 312/25/46.5mm - Ferodo DDF1707

klocek - Ferodo FDB1323 lub FDS1323

jarzma pod tarcze 312mm 4B0 615 125 A - 2szt

reszta bez zmian

Opublikowano

Przeciesz napisałem Ci skąd wziąść te jarzma. Tarcze i klocki nowe tak jak Dev napisał.