djmantis Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 witam mam dosc duzy problem z aux - podlaczac zewnetrzne zrodlo dzwieku ( iphone ) do tego zlacza kablem jack-jack - i nic nie slychac w glosnikach.... czy moze macie jakis pomysl czemu tak sie moze dziac??? a moze ktorys z was mial z tym problem i jakos to rozwiazal???? licze na wasza pomoc.. pozdrawiam Daniel
wrclaguna Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 Jak masz MMI to poszukaj w Ustawieniach głosnosc , moze masz skręconą
djmantis Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Opublikowano 23 Marca 2012 jest tylko jedna opcja jesli o to chodzi i kurde nie dziala nadal... probowalem ustawic i mala i duza glosnosc i nic... moze cos jest odlaczone w tunelu srodkowm ... juz sam nei wiem... moze macie jakies pomysly lub doswiadczenia w tym temacie ??? pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 Na monitorze masz ikonkę AUX ? Pokrętłem klikasz na nią i wtedy odtwarzasz muzę z IPODA, IPHONA itd.
djmantis Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Opublikowano 25 Marca 2012 probowalem juz wszystkiego - jedyna opcja to to ze kabel jest wypiety z tylu radia... gdzie on sie wpina dokladnie ???? w tyl zmieniarki ???? podeslijcie info please!
wrclaguna Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Sprawdz sobie z tyłu gniazdo T12s (niebieska wtyka) , tu masz rozpiskę PINÓW . PIN1 żółty PIN7 zielony PIN2 szary
djmantis Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Opublikowano 25 Marca 2012 jutro sprawdze i dam znac dzieki za info ))
Rekomendowane odpowiedzi