zoller_ Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 Dzisiaj zabrałem się za wymianę świec. Wyciągam pierwszą - tonie w oleju, drugą, trzecią, czwartą... to samo. Co może być przyczyną? Czy to tylko pora na wymianę uszczelki pod klawiaturą? Fakt, poci mi się od jakiegoś czasu wyraźnie. Doradźcie
Onkel Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 Sam odpowiedziałeś sobie na pytanie. Zacznij od uszczelki.
MATIUS Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 dokładnie kolego wymień uszczelkę olej niszczy gunowe fajki świec ja walczyłem u brata z chwilowymi brakami mocy i po wymianie uszczelki jest baja:)
zoller_ Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Opublikowano 23 Marca 2012 Tak więc mam pewność, że chodzi o to. U mnie fura też chwyciła muła, pora wymienić to zdzierstwo
kicker Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 U mnie też stał olej na jednej świecy ale wystarczyło dokręcić śrubę obok o pół obrotu i problem rozwiązany. Fakt że widać było po uszczelce że była niedawno zmieniana.
Rekomendowane odpowiedzi