tomambros Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 Witam, Jakies 2 miesiace temu nabilem klime i tak naprawde dzis byl ladny dzien i bylo cieplo i zauwazylem ze ta klima w sumie to slabo dziala... Filtr kabionowy tez wymienilem. Co to moze byc? Co moge zrobic? Vagiem sprawdzilem i nie ma bledow. Nie wiem czy cos trzeba tam ustawiac? Jakie wartosci wpisac? Prosze o pomoc i pozdrawiam
Tomcast Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Jeśli miałeś bardzo mało czynnika lub układ był przez jakiś czas rozszczelniony to wymień osuszacz i powinno chłodzić. Jeśli wszystko jest ok, sprężarka działa, układ nabity, ciśnienie jest, to nic innego mi do głowy nie przychodzi.
tomambros Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Opublikowano 29 Marca 2012 Dzis zauwazylem ze wiatrak klimy sie nie kreci...
tomambros Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Opublikowano 30 Marca 2012 Chyba wiem co jestr za przyczyna ze nie dziala klima .... Dzis znalazlem takie kolo metalowe odpadlo od sprezarki jutro zamonutje i zobaczymy, nie wiem tylko czy to ma jakies znaczenie jak sie to zamonutuje??? pozdrawiam
tomambros Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Opublikowano 31 Marca 2012 Ok problem zalatwiony zamontowalem to kolo na sprezarce i po problemie klima dziala mozna zamknac watek...
Rekomendowane odpowiedzi