danielturbo Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 witam jak odpale auto to po 2-3 sekundach auto mi gasnie niekiedy musze odpalac nawet pare razy , a niekiedy odpali od strzala niwiem co jest grane * stosuj proszę odpowiedni prefix [Musashi]
SiwyKalisz Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 ja ostatnio tez tak mialem i problemem okazal sie immobiliser moze masz to samo najlepiej podjedz do kogos na vag'a
danielturbo Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2008 dzieki a czy cos takiego jest drogie? moszesz napisac dokladniej gdzie podjechac
Slawo80 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Możesz też zobaczyć czy podczas odpalania na drugim kluczyku będzie tak samo. Jeśli nie to problem tkwi w kluczyku, ale zapewne będzie tak, że będziesz miał niezbyt dobre połączenie w kostce od cewki, która znajduje się wokół stacyjki Ale oczywiście diadnostyka vagiem jak najbardziej wskazana
SiwyKalisz Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 dzieki a czy cos takiego jest drogie?musisz pojezdzic troszke po elektrykach samochodowych ja pojechalem najpierw do salonu audi to mi powiedzieli 500zl lub wiecej i auto zostawic im na tydzien elektrycy mi mowili 200zl ...ale w koncu znalazlem konkretnego goscia ktory za 50zl mi zrobil wszystko
Rekomendowane odpowiedzi