seema_ms Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 Witam wszystkich. Mam mały problem z odpalaniem audiczki a mianowicie .... Trzeba dłużej przytrzymać kluczyk, żeby odpalić auto powiedzmy jakieś 5 sekund, nie pali od strzału jak należy ... Czy wiecie gdzie może leżeć problem ??
Wihajster Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 Witam wszystkich. Mam mały problem z odpalaniem audiczki a mianowicie .... Trzeba dłużej przytrzymać kluczyk, żeby odpalić auto powiedzmy jakieś 5 sekund, nie pali od strzału jak należy ... Czy wiecie gdzie może leżeć problem ?? jaki silnik?? tu nie ma wróżek.Jak byś zapodał w temacie odpowiedni prefix było by jasne
seema_ms Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Opublikowano 26 Marca 2012 Jest to b5 1,9 tdi 90 koni z 98 roku
dziadek Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 kąt wtrysku do sprawdzenia w pierwszej kolejności
Wihajster Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 kąt wtrysku do sprawdzenia w pierwszej kolejności Najpierw niech napisze czy zle odpala na zimno czy na ciepło
dziadek Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 tak i tak może gorzej odpalać przy złym kącie wtrysku a świece żarowe to chyba logiczne że się zaczyna od tego - przyjąłem że sprawne
seema_ms Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Opublikowano 26 Marca 2012 na zimnym i na ciepłym silniku występuje ten sam problem a czy może mieć na to wpływ filtr paliwa i filtr powietrza ?
mlodyy Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 może być i filtr paliwa , ale bez sensu jest wymieniać , trzeba zrobić logi i wyjdzie co niedomaga
Rekomendowane odpowiedzi