Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kibice żużla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Już dobrze :wink4:

ale oglądałeś ????

Opublikowano

Czy oglądałem :mysli:

Prawie telewizor przez okno wyrzuciłem :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Czy oglądałem :mysli:

Prawie telewizor przez okno wyrzuciłem :naughty:

liderzy dali doopy niestety , obydwoje poniżej 10 pkt , myślałem że bedzie lepiej a wręcz sie tego obawiałem, no ale jedzie sie tak jak przeciwnik pozwala.

Ten młody Ward jest nie do wyyebania , co on robi w tym wieku to szok , dobrze że nasi podpisali z nim na 3 lata do przodu , pozycje juniora mamy obstawioną :good:

Opublikowano

No niestety standardowo jak dzień wcześniej jest Grand Prix to w niedziele Greg z Nickim nie jadą. Z Lesznem w drugim meczu było to samo i to wtedy na własne życzenie przegraliśmy finał.

No Ward faktycznie jest dobry chociaż Tai też niczego sobie, mam nadzieje że w przyszłym sezonie stać nas będzie tylko na takich młodych utalentowanych zawodników i wtedy można coś budować a jeździć starymi wyjadaczami za grube pieniądze i mieć ciągłe ciśnienie bo za takie pieniądze to musi być podium.Cały urok w tym jak z niczego zaczyna powstawać drużyna a dotego jak dochodzą niespodziewane wygrane to aż miło się takie mecze ogląda, bo młodzi mogą a nie muszą.

Mam tylko nadzieję że zlejecie w finale kombinatorów z Zielonej bo ich mistrzostwa mógłbym już nie przeżyć :wink4:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Mam tylko nadzieję że zlejecie w finale kombinatorów z Zielonej bo ich mistrzostwa mógłbym już nie przeżyć :wink4:

zależy jaki tor przygotują , jeśli taki jak mieli w pierwszym meczu z nami (67:23) , pierwszy z gorzowem (63:27) , czy niedzielny z bydgoszczą to może być ciężko. ale nasi nie dadzą sie juz zaskoczyć , za duża stawka , tamten mecz był o pietruche ten jest o troszke wiecej , najważniejsze ze pierwszy jest w zielonce , chłopaki kupią nowe rumaki bo premie pewnie wzieli potężne i powinno być ok :good:

No Ward faktycznie jest dobry chociaż Tai też niczego sobie, mam nadzieje że w przyszłym sezonie stać nas będzie tylko na takich młodych utalentowanych zawodników i wtedy można coś budować a jeździć starymi wyjadaczami za grube pieniądze i mieć ciągłe ciśnienie bo za takie pieniądze to musi być podium.

ważne jest też aby zawodnicy utożsamiali sie z klubem chociaż w jakimś stopniu , a nie tylko przyjechac , odbębnić 5 wyscigów , wystawić fakture i do domu :thumbdown: .

wy jestescie w trudnej sytuacji , brak sponsora , walka tylko o trzecie miejsce i brak perspektyw na przyszły rok . gdyby sponsor sie znalazł to powinni wywalić Dzika i Grega bo to oni ciągną najwiecej kasy , zostawić Lee , Gape , Tai'a , Szczepana , Drabika , Borysa , ściągnąc jakiegoś sredniaka krajowego i na spokojne utrzymanie wystarczy , rok/dwa odsapnąć i można znowu coś kombinować w górnym rejonie tabeli :wink4:[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 10:42_________________________________________________Nosfer jedziemy na finał do Torunia ?? moge mieć bilety :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 16:57_________________________________________________http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/10/16/unia-leszno-bez-krzysztofa-kasprzaka/

nieźle nieźle , najpierw poleciał Czernicki , teraz Kasper zrezygnował :mysli:

Opublikowano

No Dworakowski zapowiadał duże zmiany jak nie będzie medalu w tym roku.

A mistrza poznamy chyba na wiosnę jak tak dalej pójdzie :naughty:

Opublikowano
  • Autor

A mistrza poznamy chyba na wiosnę jak tak dalej pójdzie :naughty:

Zielona kombinuje bo ma pełne gacie , i tak dwumecz mają w torbe :wink4:

Opublikowano

Chciałbym ostudzić nieco myśli co niektórych wypowiadających się tutaj błaznów zarzucających kombinatorstwo klubu z Zielonej Góry. Otóż to nie ich wina że jest taka a nie inna pogoda, która nie pozwala przygotować odpowiednio toru. Odpowiednio tzn tak, jak pasuje żużlowcom Falubazu, przecież od dawna wiadomo że gospodarz robi tor pod siebie. A jeśli Toruń jest taki mocny to obojętne będzie na jakim torze pojadą, zgadza się?

Czekajmy więc cierpliwie na poprawę pogody i bądźmy świadkami prawdziwego Speedwaya, walki żużlowców z żużlowcami a nie zmagania ich z torem.

...a i jeszcze jedno.

Tylko FALUBAZ

Opublikowano
  • Autor

Otóż to nie ich wina że jest taka a nie inna pogoda, która nie pozwala przygotować odpowiednio toru.

wystarczyło przed opadami tor ubić żeby woda spływała po nim , przed samym meczem lekko zbronoeać i wszystko w temacie. Dlaczego na GP Bydgoszcz potrafiła przygotować tor chociaż też lało niemiłosiernie ????

A jeśli Toruń jest taki mocny to obojętne będzie na jakim torze pojadą, zgadza się?

Toruń pojedzie na kazdym torze , my chcemy jechać tylko nie możemy ponieważ pan Żyto robi wszystko żeby ten mecz sie nie odbył :wink4:

Przecież wiadomo że gdyby obie drużyny z marszu przystąpiły do meczu to nie macie żadnych szans , najpierw dwa dni musicie potrenować i dopiero wtedy stawać jak równy z równym :wink4:

...a i jeszcze jedno.

Tylko FALUBAZ

no właśnie , dla nas jesteście "tylko" Falubazem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

... pan Żyto robi wszystko żeby ten mecz sie nie odbył :wink4:

I ogłoszą remis z powodu przedawnienia :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

... pan Żyto robi wszystko żeby ten mecz sie nie odbył :wink4:

I ogłoszą remis z powodu przedawnienia :polew: :polew: :polew:

A w Toruniu w torbe :kox: :kox: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Zapowiadają teraz ocieplenie i ma nie padać więc wymówki pogodowe się skończą i będzie trza jechać.

Opublikowano
  • Autor

Zapowiadają teraz ocieplenie i ma nie padać więc wymówki pogodowe się skończą i będzie trza jechać.

juz widze jaki pan Żyto tor przygotuje , pamiętam w zeszłym roku jak zrobił na półfinał z Lesznem to Ułamka z Richardssonem do dzisiaj gnaty bolą :kox: :kox: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

oj moskal moskal, taki stary koń z Ciebie a taki próżny, nie będę wdawał się z Tobą już w dyskusję bo masz braki w tym PIERNIKOWYM łbie.

Zapraszam więc do Zielonej Góry. Rzemieniu :naughty:

... nie zapomnij trąbki :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Zapraszam więc do Zielonej Góry. Rzemieniu :naughty:

byłem u was na tym kurniku , i w tym roku gdybyście nie kombinowali z torem również bym zawitał , ale niestety mecz w czwartek.... :thumbdown:

Acha , nie daj sie podpuszczać :wink4:

Opublikowano

Pozdrawiam Moskal :hi:

niech wygra lepszy :wink4:

Opublikowano
  • Autor

niech wygra lepszy :wink4:

otóż to :good:

Opublikowano

Czesc Moskal, właśnie wróciłem z odwołanego treningu w Zielonej Górze. Szczerze to głęboko się zastanawiam czy jutrzejszy mecz w ogóle dojdfzie do skutku. Tor jest w stanie dramatycznym...

ehhh więc finał chyba w przyszłym roku.

Opublikowano
  • Autor

Czesc Moskal, właśnie wróciłem z odwołanego treningu w Zielonej Górze. Szczerze to głęboko się zastanawiam czy jutrzejszy mecz w ogóle dojdfzie do skutku. Tor jest w stanie dramatycznym...

ehhh więc finał chyba w przyszłym roku.

Ale jeździli coś w ogóle ???

U nas też trenują tylko piździ strasznie :thumbdown:

Zeby nie musieli rzucać monetą jak pare lat temu w IMŚJ :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

na dzisiaj znowu deszcz zapowiadają....

ciekawe czy da to władzom e-ligi do myślenia.

może przeniosą finał gdzieś na południe Europy ( Chorwacja, Włochy ) tam pogoda jest ok.