GRazny Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 wyłączone ECO jest wtedy kiedy się nie pali przy nim lampka... wtedy jest AUTO lub ręczna regulacja nawiewu... i zależnie od temperatury zewnętrznej jest włączona klima, sam nawiew, lub grzanie...
Guregoru Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Ze tak jeszcze zadam w tym wątku pytanie:) Z tego wszystkiego wynika że jak eco jest wyłączone to klima pracuje. a kiedy ono jest wyłączone? jak pali się czerwona lampka? bo u mnie się nie pali i nie czuje żeby mi klima zimnym dmuchała Hmmmm ty to raczej nie masz lampki przy/na przycisku econ tylko śnieżynkę na wyświetlaczu
mily Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Ja jeżdżę tylko na ECON i AUTO jednocześnie włączonym. Czyli automatyczne sterowanie nawiewami i z wyłączoną sprężarką. Jeżeli jest bardzo gorąco i normalne nawiewy nie dają rady wtedy wyłączam ECON (załączenie sprężarki klimy) i wtedy działa normalnie klima
RafGar Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Ze tak jeszcze zadam w tym wątku pytanie:) Z tego wszystkiego wynika że jak eco jest wyłączone to klima pracuje. a kiedy ono jest wyłączone? jak pali się czerwona lampka? bo u mnie się nie pali i nie czuje żeby mi klima zimnym dmuchała Hmmmm ty to raczej nie masz lampki przy/na przycisku econ tylko śnieżynkę na wyświetlaczu Zmieniłem fure, nie uaktualniłem profilu
Rekomendowane odpowiedzi