Gość Tomek_26 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 witam. czsami moja niunia strasznie zamula. nie ma kopa. po jakims czasie przechodzi. moj mechanior powiedzial mi ze to przez elektrozawor. czy to mozliwe? pytam, poniewaz wiele razy zostalem u 'magikow' oszukany i chcialbym uniknac dodatkowych kosztow a moja wiedza na temat mechaniki samochodowej jest znikoma. pozdrawiam
spanky Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 witam. czsami moja niunia strasznie zamula. nie ma kopa. po jakims czasie przechodzi. moj mechanior powiedzial mi ze to przez elektrozawor. czy to mozliwe? pytam, poniewaz wiele razy zostalem u 'magikow' oszukany i chcialbym uniknac dodatkowych kosztow a moja wiedza na temat mechaniki samochodowej jest znikoma. pozdrawiam przyczyn zamulania TDI jest bartdzo duzo ... zapnij Vag'a i zrob pełna diagnostyke ... p.s na jakiej podstawie mechanior stwierdzil ze to przez elektrozawor ... ?
Gość Tomek_26 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 ponoc podpial go pod kompa. nie patrzylem mu na rece, wiec nie potrafie ci w pelni odpowiedziec na jakiej podstawie to stwierdzil.
spanky Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 ponoc podpial go pod kompa. nie patrzylem mu na rece, wiec nie potrafie ci w pelni odpowiedziec na jakiej podstawie to stwierdzil. Podjedz na Spot Poznański .. chlopaki maja Vag'iny to ktorys sie podepnie i zdiagnozuje auto ....
Rekomendowane odpowiedzi