Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Problem z pioneer deh-30 mp.!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kupilem 2 dni temu PIONEER DEH 30MP i mam problem bo podlaczylem radio wszystko pieknie ladnie ale..... no wlasnie jest ale poniewaz programmuje stacje fm zapisuje je w pamieci radia poprzez przytrzymanie np klawisza 1 i jest ok ale po godz gdy(wyjety panel) radio jest wylaczone to stacje i ustawienia sie kasuja. Co mam z tym zrobic jak zaradzic .? slyszalem ze jest jakis kabelek wychodzacy z kostki od pamieci ale po 1 jaki to kabelek, ktory po 2 gdzie go podlaczyc ten kabelek .?radio jest podlaczone kostka ISO.

Opublikowano

Sprawdz podtrzymanie pamieci

Opublikowano

W kostce iso masz z tego co pamiętam + kabelek czerwony i +od pamięci radia, kabelek żółty, na którym chyba nawet jest napis + .Prawdopodobnie ten żółty kabelek masz niepodłączony do plusa z akumulatora.

Opublikowano
  • Autor

ok spoko z kostki wychodzi zolty kabelek ktory nigdzie nie jest podlaczony wiec gdzie go mam podlaczyc do kostki czy jak.????(napisz jak laikowi)

Napiszę jak laikowi ; przeczytaj regulamin forum i przywitaj się w odpowiednim dziale - Newbie

[ Dodano: 06-11-2006, 10:38 ]

zacznijmy od tego ze nie jestem nowy tylko z jakiegos powodu skasowalo m i konto i musialem od nowa je zalozyc a po 2 to nie kazdy musi byc geniuszem w kazdej dziedzinie

Opublikowano

Wydaje mi sie mozesz je zmostkowac tzn czerwony z zółtym ale sprawdź w instrukcji.

Opublikowano

tak ja mam u sibie mostek zolty i czerwony.

Opublikowano
  • Autor

chlopaki zrobione trzeba bylo pewne kabelki na przemian pozlaczac i jest wsio wparadku........... dzieki za wszelakie podpowiedzi

Opublikowano
chlopaki zrobione trzeba bylo pewne kabelki na przemian pozlaczac i jest wsio wparadku........... dzieki za wszelakie podpowiedzi

to było oczywiste, że pewne kabelki

Wysil się trochę i opisz to bardziej, moze ktoś inny skorzysta za pół roku...

:mad:

Opublikowano
  • Autor

sa w kostce 4 kabelki z koncowkjami dwie koncowki meskie 2 zenskie trzeba je na krzyz polaczyc ot i cala sztuka

Opublikowano

w radiach pionieer jest to proste, ale tracisz pare funkcji np automatic brightnes w moim startym 6800 w nocy bylo denerwujace mocno niebieskie swiatlo z wyswietlacza