chomoon Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Witam. Moje nazwisko to Cywicki Rafał. Jestem ankieterem firmy GFK Polonia - Niezależnego Instytutu Badań Opinii. Obecnie przeprowadzamy badanie - ankietę skierowaną do posiadaczy samochodu Audi-A4. Respondent musi być z Krakowa i najlepiej, żeby był pierwszym właścicielem. Jeżeli ktoś moze mi pomóc, to prosiłbym o e-mail, lub info na PW. Bardzo mi na tym zależy...
jarko Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 My w Kraku to Wszyscy na używkach śmigamy, więc łatwo nie będzie
chomoon Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2008 wiem... ale nie wiem gdzie szukać takich respondentów, więc zacząłem tutaj
jarko Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 podbij na spota, na pewno będzie łatwiej
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 napisz do użytkownika Rex , on jest z Kraka i ma A4 1.8T Quattro od nowości czyli chyba ok 5 lat :th:
chomoon Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2008 @Trzeniu: dzięki trzeniu za cynk... już do niego piszę @waskipl: muszę przyznać, że nie widziałem osobiście tej ankiety. Podejrzewam, że chodzi ogólnie o zadowolenie z samochodu, rodzaje użytkowania i eksploatacji, pozycjonowanie marki... wszystkie ankiety GFK są 100% anonimowe, a wyniki służą tylko do zestawień statystycznych. Że spytam, jesteś może pierwszym posiadaczem takiego Audi?
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 dzięki trzeniu za cynk... już do niego piszę a proszę Cię bardzo mam nadzieję że Ci pomoże :th:
sokolnh Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Pablo tez ma od nowości jesli sie nie myle :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Pablo tez ma od nowości jesli sie nie myle :gwizdanie: taaaa, chyba małego :laghing2:
Rekomendowane odpowiedzi