Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] Moja 1.9 TDi FULLL WYPASSSSSSS HEHEHEHEHEHHE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest taka dokladkado przedlifta?

chyba tak :wink4:

oj raczej niekoniecznie :)

Opublikowano

kuzwa bo ja tylko do polifta widzialem , i moge kupic za pare groszy ale ponoc jest lipa z zalozeniem w przedlifcie

Opublikowano

kuzwa bo ja tylko do polifta widzialem , i moge kupic za pare groszy ale ponoc jest lipa z zalozeniem w przedlifcie

a jaka cena? myślę że da radę to jakoś wsadzić :) a jak nie to na wkręty zlapiesz :naughty::decayed:

Opublikowano

no przecież autor tematu ma przedlifta i załozył taka dokładke :gwizdanie:

Opublikowano

jest taka dokladkado przedlifta?

:no:, znając F16, zrezał od polifta :kox:

Opublikowano
  • Autor

Wiec Dokładka jest z przed lifta i jest jeszcze jedna taka do sprzedania (wstawiałem jakiś czas temu link na forum)

Ja zapłaciłem za cały zderzak(98rok) z belka i odbojami i dokładka plus wiązka i czujniki parkowania 220zl z wysyłką. Szukałem całego kompletu bo wywalałem hak(który już tak zardzewiał że mało się nie rozpadł przy zdejmowaniu)

Wszystko pasowało P&P

Zaraz wam wstawię linka do dokładki samej(gadałem z klientem 100zl z wysyłką sprzeda)[br]Dopisany: 17 Październik 2010, 19:58_________________________________________________http://allegro.pl/audi-a4-sedan-95-99-zderzak-tylny-tyl-i1272390801.html

Opublikowano

Wiec Dokładka jest z przed lifta i jest jeszcze jedna taka do sprzedania (wstawiałem jakiś czas temu link na forum)

Ja zapłaciłem za cały zderzak(98rok) z belka i odbojami i dokładka plus wiązka i czujniki parkowania 220zl z wysyłką. Szukałem całego kompletu bo wywalałem hak(który już tak zardzewiał że mało się nie rozpadł przy zdejmowaniu)

Wszystko pasowało P&P

Zaraz wam wstawię linka do dokładki samej(gadałem z klientem 100zl z wysyłką sprzeda)[br]Dopisany: 17 Październik 2010, 19:58_________________________________________________http://allegro.pl/audi-a4-sedan-95-99-zderzak-tylny-tyl-i1272390801.html

220zł, za komplet z wiązką i czujnikami, to za***ista cena :kox:, jakbyś takie coś wypatrzył jeszcze w podobnej kasie to daj znać na Pw :wink4:[br]Dopisany: 17 Październik 2010, 20:02_________________________________________________a i nie wiedziałem że w przedliftach było PDC :blink:

Opublikowano
  • Autor

Ślepy jak będziesz zakładał składane elektrycznie lusterka to daj znać ;) Ja kombinuje teraz jak zrobić żeby się składały i rozkładały z alarmem :mysli:[br]Dopisany: 17 Październik 2010, 20:05_________________________________________________

Wszystko pasowało P&P

220zł, za komplet z wiązką i czujnikami, to za***ista cena :kox:, jakbyś takie coś wypatrzył jeszcze w podobnej kasie to daj znać na Pw :wink4:[br]Dopisany: 17 Październik 2010, 20:02_________________________________________________a i nie wiedziałem że w przedliftach było PDC :blink:

Było od 98 roku dopiero heheh

Opublikowano

Ślepy jak będziesz zakładał składane elektrycznie lusterka to daj znać ;) Ja kombinuje teraz jak zrobić żeby się składały i rozkładały z alarmem :mysli:

chyba nie bede, bo podobno nie ma prawego dużego składanego :thumbdown:, a małego nie bede spowrotem zakładał :thumbdown:

Opublikowano

Ciekawe czy da radę ta dokładkę do avanta wrzucić :mysli:

Opublikowano

raczej tak :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Do avanta 98rok też widziałem ;) na allegro ;) zaraz ci poszukam ;)

Opublikowano

Do avanta 98rok też widziałem ;) na allegro ;) zaraz ci poszukam ;)

:slina: pasi biorę :kox:

Opublikowano
  • Autor

Ślepy jak będziesz zakładał składane elektrycznie lusterka to daj znać ;) Ja kombinuje teraz jak zrobić żeby się składały i rozkładały z alarmem :mysli:

chyba nie bede, bo podobno nie ma prawego dużego składanego :thumbdown:, a małego nie bede spowrotem zakładał :thumbdown:

Jak niema jak ja mam oba duże i oba składane elektrycznie ;)

Opublikowano

no widzisz, to w takim razie szukam części :wink4:, a da się przełożyć samo składanie do moich lusterek?

Opublikowano

Skąd masz duże składane elektrycznie? przecież angliki nie miały składanych :mysli:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Skąd masz duże składane elektrycznie? przecież angliki nie miały składanych :mysli:

Z allegro ;) widziałem już dużo składanych elektrycznie dużych, ale ceny mnie powalały, i w końcu znalazłem(120zł) i nie od anglika tylko europejczyka[br]Dopisany: 17 Październik 2010, 20:15_________________________________________________

no widzisz, to w takim razie szukam części :wink4:, a da się przełożyć samo składanie do moich lusterek?

Szukaj na allegro są i same środki i całe kompletne ;) ja do jednogo kupiłem sam środek a drugie kupiłem całe duże i składane i z lustrem.[br]Dopisany: 17 Październik 2010, 20:17_________________________________________________Wczoraj doszedł do mnie moduł do PDC 4B0 919 283

Poniżej fotki z pracy dorabiania wtyczek i wiązki oraz przekodowania z Z A8 automat na A4 Manual ;)

zdjcie0043d.jpg

zdjcie0044l.jpg

zdjcie0045q.jpg

zdjcie0046b.jpg[br]Dopisany: 21 Październik 2010, 20:16_________________________________________________PDC Założone wszystko śmiga, wszystko podłączone jak Ori Tylko biperek mam z kompa od Biosu heheh musze kupić jakiś większy

Pozatym Jestem Mega zadowolony pięknie piscy jak napotka przeszkodę i wszystko vagiem można regulować

Opublikowano

A co masz na myśli pisząc sterowanie vagiem :mysli:

Opublikowano
  • Autor

mnie wyniosło z dotkładką (czyli sterownik, czujniki z wiazką, dokładka) 180zl

Wiązka , i wtyczki to podorabiane ;)[br]Dopisany: 29 Październik 2010, 15:01_________________________________________________Nowe fotki str. 1

Opublikowano

Teraz czas na felgi :rolleyes: