castor Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Czy śmiga ktoś na hybrydzie arl'a w obudowie awx'a ?? Interesuje mnie trwałość tej turbinki jak hybrydy ?? Czy jest jakiś godny uwagi sprzedawca, "producent" tych turbin do, którego można się zwrócić. Znalzłem jednego - niejaki "karambol" ?
adamooo Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 jeśli już brać hybryde to tylko od karambola99 lub myszkiera..myszkier napewno będzie droższy..
Jarol Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 adamooo a ty miałeś w swoim aucie hybryde. Jaka to była z czego zrobiona i u kogo???
castor Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Adamooo a jak wygladą jakość miedzy jednym i drugim ?? Podobno dobrą hybrydę nie jest tak prosto zrobić, żeby zaraz nie poleciała.
adamooo Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 hybrydka którą miałem była najlepsza..dużo większe wrażenie niż na gt22..ciągnęła od początku aż do wysokich obrotów..bardzo długo trzymała stałą moc..nie było jej dużo bo aż 192kuce ale przez 2 tysiące obrotów był power gt22 niestety trzeba czekać na moc aż turbo się rozkręci :/ kupowane u myszkiera
spanky Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 hybrydka którą miałem była najlepsza..dużo większe wrażenie niż na gt22..ciągnęła od początku aż do wysokich obrotów..bardzo długo trzymała stałą moc..nie było jej dużo bo aż 192kuce ale przez 2 tysiące obrotów był power gt22 niestety trzeba czekać na moc aż turbo się rozkręci :/ kupowane u myszkiera a kiedy zmieniasz motor ?
Jarol Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 adamooo a czy ta chybryda to była zimna strona GT22 a gorąca ARL???
Rekomendowane odpowiedzi