darulez Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Witam, Czy mógłby mi kotś podac numer pompowtryskiwacza silnika AJM ( r 01) z ETKI? ewentualnie polecaną firme do regeneracji. ...a może ktoś z Was wymieniał sam i jest moze podzielic sie radami.
darulez Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2008 045 130 073 T dzieki kolego. a mógłbym prosic jeszcze o numery katalogowe tych podkładek? pS. wiecie ktróry cylinder jest 1wszym w rzędzie wedle komputera? ( bo ten p-d sie wysrał ) ..ten od podszybia licząc? czy od chodnicy ? [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2008, 10:29 _________________________________________________Wysrala mi sie pompka, ktora byla jakis czas temu wymieniana przez fimre "Bokserska 4" auto serwis w Warszawie. Panowie wstawili mi popowtryskiwcz z innymi oznaczeniami z koncowką ..073 AL ktos mi powie od jakiego silinka to jest?
spanky Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Panowie wstawili mi popowtryskiwcz z innymi oznaczeniami z koncowką ..073 AL najmocniejsze seryjnie produkowane pompowtryskiwacze od silnika 1.9 TDI 150 PS [ARL] ....
darulez Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2008 najmocniejsze seryjnie produkowane pompowtryskiwacze od silnika 1.9 TDI 150 PS [ARL] .... dzieki Spanky, ..to wlasnie takie cos siedzialo mi na 1 cylindrze. Dawkowanie bylo pewnie troche nie takie jak trzeba bo czulem lekkie szarpanie na 5 tce orzy 2 tys. Teraz wymienili ma na ori po kodzie i jedzi miód-malina
Rekomendowane odpowiedzi