spanky Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 jak ze wszsytkim .. zmuszasz do wysiłku wiekszego niz optymalny ... wiec napewno zuzycie jest troszke wieksze ...
darulez Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2008 wymienialm juz 2 raz pompowtryskiwacz... sprawa jest o tyle dziwna że wysrala się pompka wstawiona jakies 10 tys km temu przez firme Boskerska 4 auto serwis w warszawie ( ktora sie ponoc chiptuningiem tez zajmuje). Okazalo sie że pompka ma inne oznaczenia niz dedykowane do mojego auta. 045 130 073 T - takie powinny byc - a załozyli mi z koncowka ...073 AL. - ktos wie z jakiej jedostki to jest ? pompowtrysk byl z 2004 r. PS> mam kontakt do goscia co pracuje w firmie zajmujacej sie regenaracja glowic i zalatwia uzywane p-wtryski w dobrych cenach. jesli ktos chce to kotankt na PW.
spanky Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 045 130 073 T - takie powinny byc - a załozyli mi z koncowka ...073 AL. - ktos wie z jakiej jedostki to jest ? pompowtrysk byl z 2004 r. ARL 150PS
immmortal Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 wymienialm juz 2 raz pompowtryskiwacz... sprawa jest o tyle dziwna że wysrala się pompka wstawiona jakies 10 tys km temu przez firme Boskerska 4 auto serwis w warszawie ( ktora sie ponoc chiptuningiem tez zajmuje). Okazalo sie że pompka ma inne oznaczenia niz dedykowane do mojego auta. 045 130 073 T - takie powinny byc - a załozyli mi z koncowka ...073 AL. - ktos wie z jakiej jedostki to jest ? pompowtrysk byl z 2004 r. PS> mam kontakt do goscia co pracuje w firmie zajmujacej sie regenaracja glowic i zalatwia uzywane p-wtryski w dobrych cenach. jesli ktos chce to kotankt na PW. Ja mam gościa co załatwia nowe w pudełkach..cenas w ASO 2200 ,cena u "mojego gościa" 600 zł różnica jest?I po co uzywane
Rekomendowane odpowiedzi