Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AJM] Chiptuning a żywotność pompowtryskiwaczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak ze wszsytkim .. zmuszasz do wysiłku wiekszego niz optymalny ... wiec napewno zuzycie jest troszke wieksze ...

Opublikowano

wymienialm juz 2 raz pompowtryskiwacz...

sprawa jest o tyle dziwna że wysrala się pompka wstawiona jakies 10 tys km temu przez firme Boskerska 4 auto serwis w warszawie ( ktora sie ponoc chiptuningiem tez zajmuje).

Okazalo sie że pompka ma inne oznaczenia niz dedykowane do mojego auta.

045 130 073 T - takie powinny byc - a załozyli mi z koncowka ...073 AL. - ktos wie z jakiej jedostki to jest ?

pompowtrysk byl z 2004 r.

PS>

mam kontakt do goscia co pracuje w firmie zajmujacej sie regenaracja glowic i zalatwia uzywane p-wtryski w dobrych cenach. jesli ktos chce to kotankt na PW.

Opublikowano

045 130 073 T - takie powinny byc - a załozyli mi z koncowka ...073 AL. - ktos wie z jakiej jedostki to jest ?

ARL 150PS

Opublikowano

wymienialm juz 2 raz pompowtryskiwacz...

sprawa jest o tyle dziwna że wysrala się pompka wstawiona jakies 10 tys km temu przez firme Boskerska 4 auto serwis w warszawie ( ktora sie ponoc chiptuningiem tez zajmuje).

Okazalo sie że pompka ma inne oznaczenia niz dedykowane do mojego auta.

PS>

mam kontakt do goscia co pracuje w firmie zajmujacej sie regenaracja glowic i zalatwia uzywane p-wtryski w dobrych cenach. jesli ktos chce to kotankt na PW.

Ja mam gościa co załatwia nowe w pudełkach..cenas w ASO 2200 ,cena u "mojego gościa" 600 zł różnica jest?I po co uzywane :polew: