kramer Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 czy ktoś z Was wie gdzie w PL mógbym dostać rzeczone zabaweczki w miarę tanio? będę wdzięczny za info. bo allegro świeci pustkami (chodzi mi o stelaż a nie uchwyty na rower, bo te na aukcjach widziałem). generalnie ... czy to prawda że do B5 musi być VW/AUDI wesja "stelażu" ? szukam ... szukam ... i nic ;( dopomoże mi ktoś dobrą radą gdzie w W-wie lub Poznaniu dostałbym takowy "stelaż" na moje B5 Sedan ? Pozdro,. kr@mi
urbik Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Jest to tzw. bagażnik bazowy do, którego przykręcasz bagażnik docelowy. Szkoda, że nie masz avanta ale co do sedana to zobaczę ba rocznik też jest ważny. No i mówię o orginalnym a nie jakimś tam dopasowanym !!!
kramer Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Jest to tzw. bagażnik bazowy do, którego przykręcasz bagażnik docelowy. Szkoda, że nie masz avanta ale co do sedana to zobaczę ba rocznik też jest ważny. No i mówię o orginalnym a nie jakimś tam dopasowanym !!! byłbym wdzięczny za podpowiedź co kupić ... chce kupić ori do B5 1996-1997 ... i nie wiem gdzie chodzi mi właśnie o bagażnik bazowy ... reszta to pryszcz i z tym juz sobie poradzę :th:
urbik Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Na kiedy jest on Ci potrzebny ? Pytam bo może uda mi się załatwić i to nowy ! Pisz na pw.
Rekomendowane odpowiedzi