Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zmiana zawiasu na 1BE - dziwne stuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

We wtorek zmienilem u siebie amortyzatory (komplet mts) oraz sprężyny z wersji 1BE, przy okazji wymieniony został jeden wahacz.

Gdy wjeżdzam na próg i zjeżdżam z niego slychac z przodu taki gluchy metaliczny jednorazowy stukot.. Podobnie jest jak wjade w jakaś dziurę.

Do tego jak dojeżdzam do świateł, zaczynam zwalniać i przed autem porzeprzedzajacym hamuje gwałtowniej czuje jakby przód mi się bujał lekko.

Doradźcie mi co to może być, kiedyś mialem u siebie sprężyny h&r -35mm i seryjne amory, bujanie też było ale tych stuków nie.

pozdrawiam

Opublikowano

Mozliwe że trefne amortyzatory przecież nie powinno być żadnego bujania przy nowych amorkach chyba że to używka i źródło niepewne zakupu

Opublikowano
  • Autor

nówki, wszystkie 4 sztuki .. na szarpakach wyszedl lekki luz na jednym wahaczu tylnym, górnym... ale diagnosta powiedzial ze to nie powinno powodowac takich objawów.

Opublikowano

Mi tak stukały amory jak żle zakręciłem tą śrubę na trzpień amora. Wszystko cacy poskręcane było ale pukało. Na Mts"a jest taka sama śruba co na ori amory? bo u mnie w K&W przód ma inny gwint a tył jest taki sam jak ori. A jak sie oprzesz o nadkole i zaczniesz bujać to też puka?