zaba84 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Siemka... W ramach walki z nudą przymierzam sie do konsoli i nie wiem co jest lepsze ps3 czy xbox.... Przeszukałem google i opinie są podzielone ale większość woli xboxa ze wzgledu na cene. Jezeli chodzi o mnie to chyba wole tez xboxa ze wzgledu na to ze ps3 moze odejsc w odstawke tak jak ps1 czy ps2, nie wiem jak bedzie z xboxem w przyszlosci, a do tego podobno fifa 13 ma wyjsc pd kinecta.... Jakie są wasze zdania i opinie, co lepsze?
thithat Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 mam ps3 jest git ale znajomy kupił xklocka z kinectem i to jest dopiero zabawa, więc jeśli lubisz gry bardziej sportowe i przy których można się poruszać i nieźle zmęczyć to xbox jest lepszym wyborem niż walka z psmove od sony
zaba84 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2012 głownie sportowe... dotego jak wyczytalem ze fifa 13 ma byc pod konecta to juz gitara.... tylko tez mi chodzi o to czy za rok czegos nie namieszaja i konole be3dzie trzeba zmieniac... A i jak wygladaja ceny gier na ps3 a xboxa ?
chudineze Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?12739-PS3-vs-XBOX360&highlight=PS3+XBOX
Rekomendowane odpowiedzi