wojtek2626 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Witam mam taki to oto problem z szyberdachem. Kupiłem auto nie dawno i nie działa mi el.szyberdach tzn. bezpiecznik sprawdzony a nie reaguje na przekrecanie pokretłem, wszystkie switełka w górnym panelu działaja, moze sie ktos z takim czyms spotkał czy to wina tego pokrętła sterujacego?? Problem rozwiazany wtyczka sie wysunęła z silniczka widocznie ktos tam grzebał i nie wcisnął wtyczki
wodurek13 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Mam taki sam problem tzn. niedziałający szyberdach. Jak się dostać do tej wtyczki??
wsaq1 Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 MUSISZ ROZKRĘCIć LAMKĘ OD OSWIETLENIA WNĘTRZA I TAM MASZ TĄ KOSTKĘ
Kruko Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 tzn. zdelmujesz plastik ten pod ktorym sa zarowki tak masz dwa wkrety, wykrecasz i lampka ze sterownikim jest twoja
fend18 Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 tzn. zdelmujesz plastik ten pod ktorym sa zarowki tak masz dwa wkrety, wykrecasz i lampka ze sterownikim jest twoja w razie czego mam silniczek do sprzedania sprawny od szybra
Rekomendowane odpowiedzi