pablo_ua4 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Witam koledzy w sobote sie zaręczyłem no i ruszył cały młyn związany z wszystkimi załatwieniami :banan:a wiec tak sale juz mam teraz potrzebuje jakiejs orkiestry zna ktos moze jakas dobra orkiestre?? Prosze o pomoc bo to moje pierwsze wlasne wesele z góry dziekuje i mam nadzieje ze pomozecie:thumbup1:
pablo_ua4 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2012 a fotografa i kamerzystę już masz ? nie jeszcze brak to tez jak kogos macie to dawać ja jestem z olkusza czyli okolice krakowa-katowic moga byc
slo Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 ja kamera i aparat odezwij się na priv.
sasza Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Jak mi dasz skrzynke wódki to Ci będę całe wesele śpiewał...
pablo_ua4 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Jak mi dasz skrzynke wódki to Ci będę całe wesele śpiewał... jak masz zespół i dobrze gracie itp to nawet sporo zarobisz
tomasz_gti Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 kolego polecam tego fotografa. to jest mój bardzo dobry kolega, mi tez robił zdjecia na weselu. http://www.krzysztoftobola.com/ jak co to moge cene dobrą wynegocjować
pablo_ua4 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2012 a co to koledzy nie macie zadnych zespołów??
slepy Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 ja mam na swoje wesele zespół Vivo z Królówki, k/Bochni, byłem na kilku próbach i za***iście chłopaki grają, cena w miarę przystępna i odliczają co ugrają
pablo_ua4 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2012 a maja gdzies jakies piosenki na youtube np ?? zebym mógł posłuchac
slepy Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 a maja gdzies jakies piosenki na youtube np ?? zebym mógł posłuchac nie wiem, nawet musiałbyś poszukać
Guregoru Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Jak chcesz mogę pogadać z kumpelą grają już na weselach od lat i z tego co wiem wszyscy byli zadowoleni
pablo_ua4 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2012 ok zapytaj a ja chetnie posłucham jak graja:decayed:
Gość Damian A4 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Heh ale temat, ja dzisiaj sobie na wesele DJa zaklepałem
pablo_ua4 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2012 ja byłem na 2 weselach z DJ i to nie dla mnie jednak wole normalna kapele
P-U-M-A Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Myslę że ZLAD będzie odpowiedni na to stanowisko. Ale sie upomnij o wokalistkę
P-U-M-A Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Taki żarcik weselny:polew::polew: Sry za off
Maras Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 http://w126.wrzuta.pl/audio/a1dLd9YIbc4/atack_-_dziewczyna_taka zespol w ktorym siostra spiewa http://w126.wrzuta.pl/audio/6sScrYXqenK/atack_-_ai_se_eu_te_pego
adamFox Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 powiem ci , myślę że znasz, ROZMUS z Olkusza widziałem i byłem osobiście na weselu jak "operował kamerę" -spodobało nam się i wzięliśmy go, na pakusce mieszka kameruje i fotografuje. osobiście za fotografa wzięliśmy znajomego zza Olkusza, no mega koleś, nie szanuje "swojego ubrania " bo wchodzi tam gdzie twój wzrok nie sięga a zdjęcia bardzo ładne ... widziałem osobiście na weselu . co do orkiestry mam z D.G numer na priv mogę ci wysłać -moja kobieta od razu po 3 miesiącach naszej znajomości zarezerwowała ich na nasze wesele będąc na weselu kuzynki a potem zaprosili nas na studniówkę żeby zobaczyć jak graja ponownie czy oby nam się nie odwidziało potańczyli my, popili <gwizdanie> że hohohohoho.... nauczyciele nas nawet nie wyganiali bo byli zajęci hehhehehehehhe.... grają świetnie żywa orkiestra a nie jakieś organy tylko - o ile to ma dla ciebie jakieś znaczenie? ... 5 chłopa ... jak coś gadaj .... jestem do dyspozycji
Rekomendowane odpowiedzi