Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Zamiennik Lamp przednich bez przeróbek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,na poczatku chcialbym zaznaczyc,ze przejrzalem ponad 80 %forum i nie znalazlem oczywistejj odpowiedzi ani zapytania na temat wymiany lamp,moje pytanie jest takie,jezeli ktos zna na nie odpowiedz, -Jakie lampy moge załozyc zamiast oryginalnych Valeo dzielonych,czytalem duzoooo postow i wszedzie jakies przerobki,a zwolennikiem przerobek nie jestem,jak ktos ma jakies pomysly i szersza wiedze to bede wdzieczny za odpowiedz.. Generalnie chodzi mi o wymiane na soczewki,nie koniecznie musza byc ori czy jakies inne wynalazki....Po prostu ladniejsze lampy.pozdrawiam OOOO

Opublikowano

Lampy soczewkowe od S4 nie wymagają podcinania błotnika.

Z zamienników są po około 250 zł sztuka.

Opublikowano
  • Autor

OOo miło wiedziec,tak myslałem,ale czy instalacja to to samo,czy os do przerobek,i gdzie tego szukac,..tylko aukcje?

Opublikowano

W hurtowniach mogą ci takie sprzedać, produkcji TYC lub Depo.

Ja osobiście wolę Depo niż TYC.

Co do kostek to nie wiem, ale pewnie są takie same jak w lampach Bosch ze zintegrowanymi przeciwmgielnymi.

Opublikowano

Depo i Fk ( dzielone ) chyba nie wymagaja zadnego rezania....

po prostu

PLUG and PLAY ;)

Opublikowano
  • Autor

wskoczylem na link,ale za wielu informacji o nich nie ma,no i koszta wysokie ,albo cos zle przeczytalem,ciekaw jestem jak jest z tymi depo jak swieca,i co z przerobka kostki,ma ktos depo dzielone??i jak bylo z podlaczeniem

Opublikowano

FK bez zadnych przerobek

Opublikowano
  • Autor

Dzieki,gdzie i jak mam szukac lamp FK jak wpisalem na allegro lampy audi FK to wyskoczylo kilka roznych i przy zadnych nie ma ze to firma fk tylko jakies dziwne oznaczenia,wiecie gdzie moge je kupic i czy z pewnoscia bedzie to strzal w 10 bez przerobek blachy i kostek? aha no i czy swieca ladnie jak nalezy bo jedne z ladnych swieca tragicznie-sam widzialem,jezeli kolego masz takie lampy to powiedz gdzie moge je kupic albo jak i czy dobrze swieca naprawde.pozdrawiam Lukasz

Opublikowano

Trochę się spóźniłeś bo na forum były sprzedawane przez jednego z kolegów w niezłej cenie :th: http://www.a4-klub.pl/smf/lampy_fk_zamowienia_2tura_tylko_do_15042008-t29682.0.html Ale zapytaj, może będzie jeszcze handlował :hi:

Opublikowano
  • Autor

Dzieki dzieki,ogladam i przegladam,musze sie wstrzymac jeszcze kilka dni,ale zdecyduje sie raczej na te h7 zawsze mozna i tak zalozyc xenonki chyba.pozdro