Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Moja ;]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Autko kupiłem już w tamtym roku, ale jakoś sie jeszcze nie pochwaliłem :) Dziś miałem wolny czas, to wsiadlem i pojechalem zrobic pare fotek :)

W wyposazeniu nic ciekawego, ot 4 el szyby, audi concert 2 i naglosnienie bose z subikiem, do tego kierownica wielofunkcyjna tj. ma tam przyciski do zmiany glosnosci etc , taka pier**la :P. Jeszce pakiet oswietlenie wewnatrz, czyli jak otworze drzwi to mi oswietla podloze a takze pod stopami pasazerow etc, nie wiem jak to sie nazywa :P Ah no i podlokietnik przod, tyl ,siatka w bagazniku :P Zawiecha 1BE. Reszta to standard, wiec nie ma sie co rozpisywac :)

Fotki nie sa extra jakosci, bo robilem telefonem ;]

24omsdi.jpg

6s5th4.jpg

15n38js.jpg

nvqt0i.jpg

Opublikowano

daj wiecej opisu...

takl to seria.. :wink:

Opublikowano

fotki srodka koniecznie i w lepszej jakosci

szalu nie ma ale dluga droga przed toba jesli zaczniesz rezac pakiet s line wew jak i zew

4 szybki w pradzie nie kazdy ma wiec nie jest zle no i BOSE...pieknie to gra

do tego wieksza fela i gleba odrazu bo koza bedzie

Opublikowano
  • Autor

Ano seria, seria :) Dalem posta, zeby pokazac :) Nic wybitnego nie ma, ale dla lepszej przejrzystości:

-Audi Concert 2

-Bose z subem

-Podlokietnik przod i tyl

-Podswietlane nogi pasazerow i kierowcy

-Podswietlanie podloza przy otwartych drzwiach

-Wielofunkcyjna skorzana kierownica

-4 elektrycznie sterowane szyby

-Siatka w bagazniku(wiem, ze niektorzy nie maja :P)

-Oryginalne aluminiowe felig audi R16

-Nowe oponki Nokian H :P

-Wykonczenie w drewnie w srodku.

-Dziwnie niska :P

andr3i- fele wieksze = cena za opony wieksza, teraz kupilem nowki, wiec poki co fel zmieniac nie bede :) A dodac tez musze ze auto niskie jest i nawet pod kraweznik nie podjade, raz probowalem bokiem to sie zawiesilem i mnie kolega wypchac musial :P Poki co narazie nic nie robie, chociaz chcialbym zmienic zderzaki na te od s line bo swietnie furka wyglada z nimi, aleee to jak fundusze beda, bo pewnie z 2 k nie moje bedzie :) A co do bose to masz racje, swietne naglosnienie :) Jedynie szkoda, ze radyjo nie czyta mp3, ale nie zamienie na zadne inne, bo nieseryjne radio mi sie poprostu nie podoba, tak to wyglada to swietnie :)

Opublikowano

mnie osoboscie nieseryjne w audi tez sie nie podoba wiec tylko RNS-E zakladac

zobacz jaka masz zawieche na wlepce

wieksze kolo zmieniloby wyglad ale wiadomo cena spora za oponki no i sam felunek tez nie tani

to tylko sygestie wiec sam musisz zdecydowac co i jak o ile sa fundusze na takie pierdoly

ta siatka w bagazniku to fajna sprawa ale czterech szybek to ci zazdroszcze bo ja mam tylko 2.... no i ori BOSE, ja sam musialem rezac

Opublikowano

Golas jak golas ale czterech szybek w prądzie zazdroszczę ale już nie długo bedę to rezał . No a po za tym długa droga przed tobą i szerokości życzę .

Opublikowano
  • Autor

Czy ja wiem czy sa tak potrzebne ? Jak jest klima to nie trzeba szybek uchylac :)

Opublikowano

to tak samo mozna powiedziec o innych pierdolach, ale lepiej je miec niz rezac

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Ale taniej cie to wyniesie niz np mnie jakbym chcial fotele wymienic :) Chociaz na te narzekac nie moge, wiec nie ruszam nic :) Ale zewnetrzny s line by sie przydal i jakies ksenonki :)

---------- Post dopisany 25-08-2012 at 21:15 ---------- Poprzedni post napisany 09-04-2012 at 14:17 ----------

Dziś z ciekawości zajrzałem na wlepke i mam zawieche 1BE, czyli już wiem czemu pod krawężniki nie mogę podjeżdżać :P

Opublikowano

Jak masz 1BE to możesz śmiało włożyć fele 18" i nie zrobi się z auta "allroad" :decayed: zobacz u mnie w temacie jak wygląda 18" na 1BE - jest naprawdę ok :wink:

Choć wiem że na razie nie planujesz zmian kół na większe z racji zakupu nowych opon 16"...

PS: przydałoby się więcej zdjęć z zewnątrz i wnętrza :wink:

Po za tym uzupełnij może pierwszy post w wyposażenie które podałeś, będzie przejrzyściej.

Pozdro.

Opublikowano
  • Autor

No właśnie, gdyby nie nowe opony to bym mogl zmieniać, troszke nie przemyślałem sprawy, bo moglbym kupic felunek nowy i do tego oponki, tylko ze cena by mnie troszke zabila, bo fele nowe z 2k , a opony prawie 3k :P A ze w robocie dostalem premie dodatkowa, to akurat starczylo na nowe oponki i jeszcze troszke zostalo :P Bo na zime to raczej w 18 by sie gorzej jezdzilo, bo na zime mam stalowki. Oj masz czarna, tez chcialem taki kolor pomimo tego ze szybcie sie brudzi, no ale ze znalazlem dobra srebrna sztuke to wzialem :P

Opublikowano

Fajny samochodzik, dobra seria do rezania :naughty: