smolar22 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Czy jak odłącze akumulator to Check Engine powinien zniknąć ? Oczywiscie jesli to był jednorazowy błąd ?
Hipo Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 zależy, czym błąd jest spowodowany, ale raczej trzeba VAGA
Spidan Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Kiedyś próbowałem to dopiero po 20 minutach od odłączenia aku zgasł check,także chwilowe zdjęcie klemy nic nie dało,dopiero jak dłużej nie był podłączony aku.
emilk89 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 nie lepiej od razu podłączyc i dowiedziec się od czego jest ten błąd?
smolar22 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2012 juz wyjasnione. Bład spowodowany jest klapą gaszącą. Taki bład. i wyskakuje w momencie gdy np przy ruszaniu za szybko puszcze sprzegło i autko zgasnie. Co do klapy to wkrotce ją wymieniam. Jesli chodzilo mi o skasowanie to dlatego,że nie mam Vaga ani zadnego interfejsu a mnie to denerwuje hehe ale juz temat załatwiony. Pomógl kolega klaczek84 z forum i po sprawie
Rekomendowane odpowiedzi