raffael Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Witam mam pytanie odnośnie przycisku econ, jak jest zapalony to klima jest wyłączona a działa tylko nagrzewnica ? czy odwrotnie, pytam bo dobili mi klimę i stwierdzili uszkodzony wentylator klimy, i powiedzieli aby nie używać klimy do czasu wymiany wentylatora ponieważ niema chłodzenia pozdrawiam ---------- Post dopisany at 15:31 ---------- Poprzedni post napisany at 15:26 ---------- Mam jeszcze jedno pytanie jak jest z wymianą tego wentylatora , ile czasu trzeba poswięcić?
ZuKeRs Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 dokladnie tak jak piszesz z tym przyciskiem econ - z ta mala roznica ze sa 2 nagrzewnice, elektryczna i wodna.tzn obieg wody chlodzacej silnik - nie kazde wyposazenie auta ma te elektryczna nagrzewnice z ta wymiana wentylatora to jakies 2-3 h - zalezy jaki warsztat, trzeba zderzak sciagnac itp.
Tomek1979 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Witam. Będę wdzięczny jeśli ktoś mi napisze, gdzie w Warszawie są dobrzy fachowcy od klimy. Wszystko mam z nią w porządku, chodzi mi o odgrzybienie i nabiciu. Chodzi mi tylko, żeby ktoś to zrobił porządnie. Z góry dziękuje
Rekomendowane odpowiedzi