Lukas Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 jak to dobrze, tyle ludzi jedna pasja ...... alkohol :twisted: :twisted: :twisted: oj i tutaj bym wielu ludzi zaskoczyl bo ja tej pasji nie mam :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 jak to dobrze, tyle ludzi jedna pasja ...... alkohol :twisted: :twisted: :twisted: oj i tutaj bym wielu ludzi zaskoczyl bo ja tej pasji nie mam :biggrin: pasja przeszła w nałóg ...... :twisted: bez obrazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAx Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 oj i tutaj bym wielu ludzi zaskoczyl bo ja tej pasji nie mam to sie jeszcze okaze, po niedzieli :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Dobra panowie starczy tego smyrania sie po napletach , trzeba prać majty przed wyjazdem hyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Dobra panowie starczy tego smyrania sie po napletach , trzeba prać majty przed wyjazdem hyhyhy ja nie biore ..... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 cos sie szykje,.... nie konecznie dobrego :eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Dobra panowie starczy tego smyrania sie po napletach , trzeba prać majty przed wyjazdem hyhyhy Taaa, a potem wieczny dylemat jak założyć... A tak sprawa jasna. Z przodu żółte z tyłu brązowe :exclaim: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 ono napisał/a: Dobra panowie starczy tego smyrania sie po napletach , trzeba prać majty przed wyjazdem hyhyhy ja nie biore ..... :twisted: może dla odmiany stringi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAx Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 a zeby tak ciagle nie o chlaniu, to do sauny idzimy w kapielowach czy bez?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 to zalezy w jakim towazystwie :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 jak będą jakieś miłe panie z Wisły to bez... :twisted: :twisted: :twisted: trzeba jakiś casting zrobić co wy na to ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 no to grupa czwartkowa ma zadanie bojowe :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 a zeby tak ciagle nie o chlaniu, to do sauny idzimy w kapielowach czy bez?? nie ważne w czym, ważne, że z falszką :DD:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAx Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 jak będą jakieś miłe panie z Wisły to bez... :twisted: :twisted: :twisted: trzeba jakiś casting zrobić co wy na to ?? no to poto przeciez jedzie grupa zwiadowczo rozpoznaczo rekonansowa we czawrtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 jak będą jakieś miłe panie z Wisły to bez... :twisted: :twisted: :twisted: trzeba jakiś casting zrobić co wy na to ?? no to poto przeciez jedzie grupa zwiadowczo rozpoznaczo rekonansowa we czawrtek spoko spoko, coś poszukam i jak znajdę to zarezerwuję dla was :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 talib1990 napisał/a: jak będą jakieś miłe panie z Wisły to bez... :twisted: :twisted: :twisted: trzeba jakiś casting zrobić co wy na to ?? no to poto przeciez jedzie grupa zwiadowczo rozpoznaczo rekonansowa we czawrtek chwała wam za to coś dla mnie szukajcie.. ( słabość do kręconych włosów się kłania) :redface: ale po krówce ...może byc jakaś inna jak cos ...jakby pytały o wygląd..to tu macie zdjęcie poglądowe mnie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d27e16717b9850e7.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 słabość do kręconych włosów się kłania moja dziewczyna ma długie kręcone włosy i jedzie z nami więc jak coś to kontroluj bajerę :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 talib1990 napisał/a: słabość do kręconych włosów się kłania moja dziewczyna ma długie kręcone włosy i jedzie z nami więc jak coś to kontroluj bajerę :biggrin: wrzuć foto :twisted: :twisted: ale po to abym wiedzieł kogo nie bajerować hahaha lece spać chłopaki rano coś napisze.. dobranoc wrzuć Kaziu wrzuć może być foto z Tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 wydaje mi sie czy znowu pare osob odpadlo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Panowie biore kompa więc jak ktoś ma aparacik to brać kabelki sterowniki i jak coś to na płytke i jest gicio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi