jarek_ns Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam, miałem u siebie nie fabryczne radio i grało na 4 głośnikach, teraz chce podłączyć Concerta 2 tylko nie wiem jak podłączyć tylnie głośniki ? czy obędzie się bez fabrycznego wzmacniacza ? Niestety nie obejdzie się bez dodatkowego wzmacniacza. Nie koniecznie musi byc fabryczny. --- - Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
tomekSSK Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 A żeby podłączyć nie fabryczny wzmacniacz do radia to takie kabelki będą dobre?
Hugo Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam, miałem u siebie nie fabryczne radio i grało na 4 głośnikach, teraz chce podłączyć Concerta 2 tylko nie wiem jak podłączyć tylnie głośniki ? czy obędzie się bez fabrycznego wzmacniacza ? Niestety nie obejdzie się bez dodatkowego wzmacniacza. Nie koniecznie musi byc fabryczny. Da się podłączyć bez wzmacniacza. Trzeba tylko zainwestować 9zł w dwie kostki ISO i odpowiednio polutować kabelki. Potem wpina się z tym pomiędzy fabryczną instalację i Concert-a i grają wszystkie głośniki
jarek_ns Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Tak robisz kodowanie na bosse i masz dwie pary wyjść rca ale wtedy przód tez musi iść ze wzmacniacza. Albo zostawiasz jak jest i tylko tył jest aktywny a wtedy jest 1para rca --- - Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi