Opublikowano 18 Kwietnia 201214 l Witam wszystkich klubowiczów ! Na forum jestem już dosyć długo ale dopiero teraz naszło mnie wstawić tu autko Moja a4 to b5 w sedanie z silnikiem AHU - jak na razie 90 KM. Autko kupione w listopadzie 2009. Samochód sprowadzony z Holandii przez miejscowego handlarza. Przebieg na liczniku: 209kkm - realny : (?) choć nie wygląda żeby miał dużo więcej . Wyposażenie - bez rewelacji: klimatronik, 2xelektryczne szyby, elektryczne lusterka, skórzana kiera, 4xairbag, podświetlenie nóg i czerwone lampki w drzwiach. Co się zmieniło od czasu zakupu ? Oprócz jakiegoś tam radyjka 1 din, udręki OOOO - zawieszenia (siadlo lmf ), tarcz, klockow, amortyzatorów i innych rzeczy eksploatacyjnych (Motul x-cess i reszta od Mann-a): - 17" z A3 sportback + dystanse 20mm + Bridgestone Potenza S001 - Lampy przód na depo S4 dzielone - Białe kierunki - Lampy tył - polift - Oslona pod motorownie i skrzynie - Sterownik centalki ze scyzorykiem (niestety chiny ) A w planach ? W planach sporo rzeczy lecz prawdopodobnie zostaną one następnemu włścicielowi bo priorytet na chwilę obecną to zielone na A4 B7 w s-line, ale jeśli by miało być inaczej to: - grill od polifta - zawieszenie 1BE - czarna skóra - 2din - 4x elektryka - zderzaki przód (z halo)+tył z polifta - licznik z fis + uszczelnienie wału No i plany na najbliższe dni to przeguby zew. P+L i amortyzatorki na przód, i prawdopodbnie elementy zawieszenia (droga do pracy i 17" daly rade lmf w niecale 2lata 30kkm ( ) A teraz kilka (niestety starawych) fotek: Tak wyglądała niedługo po zakupie Po zakupie felunku SWAP lampek na Depo w trakcie I po ... Lato 2011 No i najświeższa sesja - felununek zimowy A miały być białe ... - już out Idzie sezon letni więc może będzie update z fajnej miejscówki. Strzałka
Opublikowano 18 Kwietnia 201214 l Ładne a4 powodzenia w modach:wink: lampy bez jakiejkolwiek przeróbki pasują?
Opublikowano 18 Kwietnia 201214 l ładna sztuka bardzo fajnie masz oświetloną tablice....pochwalisz się jakie ledy tam siedzą?
Opublikowano 18 Kwietnia 201214 l Autor Ładne a4 powodzenia w modach:wink: lampy bez jakiejkolwiek przeróbki pasują? Tak. Plug&play ładna sztuka bardzo fajnie masz oświetloną tablice....pochwalisz się jakie ledy tam siedzą? Już były chwile temu kupione, ale z tego co pamiętam to rurka 6ledowa C5W 36mm - barwa biały zimny
Opublikowano 18 Kwietnia 201214 l Już były chwile temu kupione, ale z tego co pamiętam to rurka 6ledowa C5W 36mm - barwa biały zimny Thx, będe musiał poszukać na alledrogo do swojej niuni.
Opublikowano 19 Kwietnia 201214 l Już były chwile temu kupione, ale z tego co pamiętam to rurka 6ledowa C5W 36mm - barwa biały zimny Thx, będe musiał poszukać na alledrogo do swojej niuni. Nie kupuj zwykłych ledów, bo to się zaraz popali.. Przerabiałem parę razy. Kup ledy SMD. Jeżdżę już ze 4 miechy bez problemu. Odnośnie tematu to bardzo fajna A4, ale aż się prosi o glebę
Opublikowano 19 Kwietnia 201214 l Autor Już były chwile temu kupione, ale z tego co pamiętam to rurka 6ledowa C5W 36mm - barwa biały zimny Thx, będe musiał poszukać na alledrogo do swojej niuni. Nie kupuj zwykłych ledów, bo to się zaraz popali.. Przerabiałem parę razy. Kup ledy SMD. Jeżdżę już ze 4 miechy bez problemu. Odnośnie tematu to bardzo fajna A4, ale aż się prosi o glebę Właśnie smd u mnie siedzą Dzięki za dorzucenie istotnego faktu.
Opublikowano 20 Kwietnia 201214 l Już były chwile temu kupione, ale z tego co pamiętam to rurka 6ledowa C5W 36mm - barwa biały zimny Thx, będe musiał poszukać na alledrogo do swojej niuni. Nie kupuj zwykłych ledów, bo to się zaraz popali.. Przerabiałem parę razy. Kup ledy SMD. Jeżdżę już ze 4 miechy bez problemu. Odnośnie tematu to bardzo fajna A4, ale aż się prosi o glebę Właśnie smd u mnie siedzą Dzięki za dorzucenie istotnego faktu. Super, wielkie dzięki za radę